Това е второто поколение на Ford Edge

36737
Това е второто поколение на Ford Edge

Стъпвайки върху световната средноразмерна плаформа на Ford, новият Edge използва същата архитектура, на която разчитат последните Fusion/Mondeo, и черпи повечето от дизайнерското си вдъхновение от концепцията Edge, представена на автомобилното изложение в Лос Анджелис миналата година. Новият модел изглежда значително по-различно от предшественика си, особено отзад. Второто поколение на модела ще влезе в продажба от началото на следващата година.

 

Ford Fiesta ST: Ода на радостта (тест-драйв)

Трябваше да почакам доста, за да мога да се порадвам истински на Fiesta ST. През това време сърцето ми топлеха горещите Clio RS и 208 G...

В Северна Америка Ford Edge 2015 ще се продава с 4-цилиндров, 2,0-литров EcoBoost двигател с 245 к.с. и 370 Нм. Предлага се и доста по-мощния 2,7 EcoBoost V6 с 300 к.с., както и атмосферен 3,5 V6, но мощността му не бе разкрита. Всичките двигатели са свързани към 6-степенна автоматична трансмисия с SelectShift механичен режим за смяна на предавките.

 

Версиите с предно задвижване стъпват върху ново MacPherson предно окачване, работещо с независимо задно окачване. Сред другите технологични решение може да се изтъкнат адаптивното електрическо сервоуправление, активен паркинг асистент, адаптивен круиз контрол, вървящ заедно с 180-градусова камера, предни и задни паркинг сензори, седалки с подгряване и вентилация.

 

Ford Mustang: Да изчезнеш за 30 секунди

Ford получи над 9300 поръчки за първата партида Ford Mustang за Европа, като серията от 500 бройки бе резервирана за 30 секунди! Това с...

Интериорните промени не са съществени спрямо предишния модел, тъй като приборното табло е запазило конфигурацията си, докато промените по централната конзола са минимални. Там е монтиран 8-инчов LCD дисплей, поддържащ SYNC и MyFord Touch. Като опция се предлага Panoramic Vista Roof, дълъг два метра и половина, което го прави един от най-големите в индустрият. Пространството обаче е нараснало, като е отворено допълнително място в областта на краката за пътниците на втория и третия ред седалки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com