Това е върховният Golf GTI Roadster Vision Gran Turismo

45423
Това е върховният Golf GTI Roadster Vision Gran Turismo

Трудно му се помни името, но когато дебютира от плът и кръв край австрийското езеро Вьортерзее, всички фенове на марката ще останат във възторг. Защото това е автомобил, създаден да пленява въображението именно на феновете. И най-вече на феновете на Gran Turismo 6, където GTI Roadster Vision ще се присъедини към специално създадените за играта модели на Mercedes, BMW и Red Bull.

 

BMW създаде върховната си бегачка за GT6

Нов състезателен автомобил застава на старта в Gran Turismo® 6. Автомобилът, създаден от BMW Group Design, е оборудван с виртуален ...

Изглежда тази година традиционното изложение на VAG във Вьортерзее ще бъде превзето от откритите концепциите. Skoda ще се отчете с CitiJet, докато Seat ще отпразнува 30-ата годишнина на Ibiza с Ibiza Cupster. Звездата обаче ще е GTI Roadster Vision Gran Turismo, който също следва концепцията на другите два модела, а именно – открито небе. За разлика от тях обаче, Volkswagen GTI роудстър е създаден специално са Gran Turismo 6.

 

Неговото сърце и душа е би-турбо 3,0 VR6 TSI двигател с 503 к.с. и 665 Нм въртящ момент, предаващ се към четирите колела чрез 7-степенна DSG трансмисия. Той стъпва върху гигантски 20-инчове лети джанти, обути с 235/35 гуми отпред и 275/30 отзад. Тези валяци се укротяват от вентилирани предни дискове с размер 390 мм и 358 мм отзад.

Правят пет бройки AMG Vision Gran Turismo

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, създаден за дигиталната атака на Gran Turismo 6, ще бъде направен в ограничена серия от 5 бройки...

В пълния му блясък Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo ще бъде разкрит на 28 май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com