Вече се приемат поръчки за Opel Mokka X от 33 290 лева

1712
Вече се приемат поръчки за Opel Mokka X от 33 290 лева

Opel Mokka е истинска история на успеха и един от най-популярните SUV модели в своя сегмент. A сега новата Mokka X вече е на разположение за поръчка. Новото издание на бестселъра се предлага във вариант Selection на изключително привлекателна цена от 33 290 лева (всички цени са препоръчани от производителя с включен ДДС за България). С цени, започващи от 35 830 лева, вариантът Edition предлага серийно облицован с кожа волан, електрическо задвижване на задните прозорци, предни фарове за мъгла, 17-цолови алуминиеви колела и отлична свързаност благодарение на системата за персонални услуги и мобилна комуникация Opel OnStar, както и на аудиосистемата Radio R 4.0 IntelliLink.

За новата Mokka X се възможност за избор между две инфоразвлекателни системи IntelliLink от последно поколение - Navi 900 IntelliLink на допълнителна цена от 2150 лева или Radio R 4.0 IntelliLink, която се предлага серийно от ниво на оборудване Edition нагоре

Фейслифтът Opel Mokka X изглежда страхотно

Моделът е със силно променена предна част, централната конзола в интериора е подменена с тази от Astra, Х идва с нов 1,4-литров бензино...

Водачът и пътникът до него се радват на максималния комфорт, осигурен от ергономичните седалки, предлагани на цена 900 лева (700 лева само седалката на водача за) – единствените седалки в този клас, разполагащи с AGR ceртификат. По желание те могат да бъдат съчетани с първокласни кожени тапицерии Brandy – на цена от 2250 лева.

Адаптивната система AFL+ (Adaptive Forward Lighting) с LED елементи на предните светлини също присъства при Mokka X. Новата система на светлините се предлага от ниво на изпълнение Edition на цена от 2445 лева.

Новият върхов двигател в разширената гама задвижващи агрегати е 1.4 Direct Injection Turbo със 152 к.с., съчетан серийно с шестстепенна автоматична трансмисия и адаптивна система на задвижване на четирите колела. С 1.4 Direct Injection Turbo Mokka X има ускорение от нула до 100 км/ч 9.7 секунди и позволява на новия компактен SUV модел да достигне максимална скорост 193 км/ч (среден разход на гориво по NEDC със система Start/Stop и гуми с ниско съпротивление на търкаляне от 6.5 л/100 км; средни емисии на CO2 от 144 г/км; клас на енергийна ефективност C в Германия). Клиентите на Mokka X могат да се насладят на удоволствието от двойното предаване с върховия двигател в гамата на цена от 35 830 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com