Volvo Car пуска марка за мобилни услуги М

1701
Volvo Car пуска марка за мобилни услуги М
Снимка: Volvo

Производителят на премиум автомобили Volvo Cars представи М – нов бранд, който ще разшири глобално мобилните операции на компанията, осигурявайки надежден достъп по заявка за автомобили и услуги чрез интуитивно приложение. Освен това, М ще се запознае с нуждите, предпочитанията и навиците на клиентите, персонализирайки връзките с тях. М ще дебютира през пролетта на 2019 г. в Швеция и САЩ.

„Volvo Car се превръща в нещо повече от автомобилна компания. Ние разбираме, че градският потребител преосмисля традиционното притежаване на кола. Ние се развиваме, за да станем директен доставчик на услуги в рамките на новата ни мисия под наслов „Свободата да бъдеш мобилен“, заяви Хакан Самуелсон, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Cars.

Volvo представи първия си модел без дизел – седана S60

Шведският производител Volvo представия първи модел в историята си, който няма да се предлага с дизелови двигатели. Това е новото покол...

Брандът M разработва собствена технология, която проучва нуждите на потребителите, вместо само да ги информира откъде могат да си вземат кола.

„Услугите, които понастоящем се предлагат, са свързани предимно с алтернативи на такси или обществен транспорт - обясни Бодил Ериксон, изпълнителен директор на Volvo Car Mobility. - Ние се отличаваме по това, че се фокусираме върху начина, по който хората използват колите, които притежават. Нашата цел е да предложим истинска алтернатива на това преживяване. Това ще ни позволи да живеем както искаме, да правим нещата според собствените си разбирания и да спестим ценно време. Виждаме възможност да предложим първокласно преживяване“.

В допълнение на екипа от висококвалифицирани софтуерни инженери, новият бранд М черпи от 20-годишния опит на Sunfleet – пионерът в споделянето на автомобили в рамките на Volvo Car Group. Sunfleet е водеща компания за споделяне на автомобили в Швеция с 500 000 сделки годишно и автопарк от 1700 коли. Тя ще бъде напълно интегрирана в марката М през 2019 г., като услугата ще бъде достъпна за всички съществуващи членове на Sunfleet.

„Мобилността претърпява фундаментална трансформация и Volvo Cars е водеща фигура в този процес. Стартирането на бранда М ще създаде нови източници на приходи за Volvo Cars и ще бъде неразделна част от амбицията на компанията да изгради повече от 5 милиона директни отношения с потребители до средата на следващото десетилетие“, допълни Самуелсон.

Всеки трети шофьор е готов да се откаже от колата си

Всеки трети собственик на автомобил е готов да се откаже от него в полза на каршеринг (съвместно ползване на автомобили от група хора) ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com