Започнаха доставките на новия Ford Focus

36725
Започнаха доставките на новия Ford Focus

Новият Ford Focus започна да слиза от поточната линия на завода на Ford в Германия и пое към автосалоните в Европа. В производстмото му Ford е инвестирал 200 милиона евро. Саарлуис е първият измежду осем завода на четири континента, който произвежда новия Focus, като другите са разположени в Аржентина, Китай, Русия, Тайван, Тайланд, САЩ и Виетнам. Общо осемте завода имат капацитета да произвеждат над 1,5 милиона автомобила Focus годишно за клиенти на 140 пазара по света.

Модерните технологии включват европейския дебют на SYNC 2, напредничавата инфоразвлекателна система на Ford с цветен сензорен дисплей и подобрени гласови команди за по-лесно управление на аудиосистемата, навигацията, климатичната инсталация и мобилния телефон. Focus е и първият Ford в света, предлагащ Технологията за перпендикулярно паркиране без ръце, а подобрената Система за активно спиране в града вече работи при скорост до 50 км/ч.

Новият Focus пристигна предпремиерно у нас

Вчера в „Мото-Пфое“ се състоя ексклузивната предпремиера на новия Focus в България. Родните медии и клиенти са сред първите...

Усъвършенстваната гама двигатели в Европа включва новите 1,5-литров бензинов EcoBoost и 1,5-литров дизелов TDCi. Икономичността е подобрена с 19% спрямо сегашния модел. Focus ще предлага 1.0-литровия EcoBoost с 99 г/км СО2 емисии – първият нехибриден бензинов семеен автомобил в Европа с емисии под 100 г/км.

Над 12 милиона автомобила Focus са продадени в света от първото представяне на модела през 1998 г., с 6.9 милиона продажби само в Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com