Брад Пит е запознал новата му любов Инес с децата си

6852
Брад Пит е запознал новата му любов Инес с децата си
Снимка: Getty Images

Брад Пит пет пари не дава какво мисли бившата му жена Анджелина Джоли за новата му връзка със сериозната му приятелка с Инес де Рамон, пише "Daily Mirror". Смята се, че 59-годишният холивудски актьор е започнал да се среща с 29-годишната Инес още през ноември миналата година - на фона на седемгодишния му развод и битка за попечителство с Анджелина.

47-годишната актриса и активист Джоли подаде молба за развод през септември 2016 г., като по това време се позова на "непреодолими различия" и поиска физическо попечителство над шестте им деца. Сега и двамата привидно са продължили напред, но изглежда увлечението на Брад по Инес се задълбочава, а общото е и че тя също е в развод с актьора Пол Уесли.

Шампанско розе, произведено от Брад Пит, ще сервират на "Оскар"-ите

В разгара на филмовия награден сезон, кулминация на който са наградите на американската киноакадемия, стана ясно, че за втора поредна г...

Вътрешен човек твърди, че Брад е запознал новата си любовница с "повечето" от децата си, на които с Анджелина са родители, и обяснява, че двойката доста се е сближила покрай разводите си. Бившият на Инес, звездата от "Дневниците на вампира" Пол, подаде молба за развод пет месеца след като раздялата им беше потвърдена от техен говорител на 17 февруари миналата година. Решението им да се разделят било взаимно. Пол заяви, че четиригодишният им брак е прекратен поради "непреодолими различия". Инес е попълнила документите преди седмица, макар че Пол от септември внесъл молбата.

Близък приятел на Брад твърди, че актьора получава "много подкрепа от Инес" по време на продължаващата съдебна битка с Анджелина, въпреки че тя самата била в процес на стресиращ развод. "Връзката на Брад с Анджи беше катастрофа с голям мащаб, докато с Инес е точно обратното. С нея няма драма и тя е много скромна", добавиха т.нар. запознати, предаде dir.bg.

Относно това какво ще кажат другите, близките му преразказват позицията на Пит: "На него не му пука особено какво мисли Анджи. Всъщност той иска тя да знае, че е щастлив с друга. Брад не се интересува какво мисли и Пол за него, нито какво мисли Пол за това, че излиза с Инес". В мрежите все още има снимки, на които Инес и Пол демонстрират любовта си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Почина известен режисьор

Доналд Тръмп, #MeToo и по-мрачни сюжети: Броени дни до филмовия фестивал в Кан

В Кан нащрек за предстоящи обвинения в сексуални посегателства

"Отвлечен" на Марко Белокио вече по кината в България

Ще гледаме нов филм "Властелинът на пръстените" през 2026 г.

Приеха Мария Бакалова и Бойко Кръстанов в Европейската филмова академия

Кейт Бланшет с почетна награда от престижен филмов фестивал

Киану Рийвс и Сандра Бълок са готови да участват в "Скорост 3"?

Режисьорът на "Шоуто на Труман" с почетен "Златен лъв" във Венеция

Изабел Юпер оглавява журито на кинофестивала във Венеция

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com