Еволюцията на Върколака (графика)

51003
Еволюцията на Върколака (графика)

 

Един от най-популярните супергерои в комикс вселената на Marvel – Върколака (Wolverine) отпразнува вчера 40-ия си рожден ден. Именно на 10 октомври 1974 г. за първи път се запознаваме с харизматичния супергерой, който може да се самолекува и има дълги нокти. Това се случва в комикса in The Incredible Hulk #180.

През годините Джеймс Хоулет (James Howlett) претърпява различни метаморфози в това как изглежда и в какво е облечен. Първата версия представлява жълт костюм, на чиято глава личат черен нос и мустаци. Още на следващата – 1975 г. носът и мустаците отстъпват място на жълта глава, на която са нарисувани черни очи и уши, подобни на тези на Батман.

Почитател на X-men създаде магнитни обувки

Почитател на "X-Men" създаде магнитни обувки, с които може да ходи по тавана, предаде БТА. Изобретението е отнело на 34-годишния Колин...

По-долу може да се запознаете с графика, показваща еволюцията на остроумния супергерой. Имате предвид, че тя е от 2013 г. и в нея не е включен последният филм от поредицата X-men – Days of the future past.

 

Сотир Гелев: Комиксът отдавна се е превърнал в пълноправно изкуство

Сотир Гелев e роден през 1960 г. в Асеновград. Завършил е училище за Сценични изкуства в Пловдив през 1979 г. Служи две години в Арми...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com