Клуб на почитателите на „Ало, Ало!“ у нас

44960
Снимки:

Том и Джери, Бъгс Бъни и Скуби-Ду се забъркват в нови пакости

Най-любимите и известни анимационни герои ще изгреят с нови серии на малкия екран. Вечната война между Том и Джери, палавият заек Бъгс...

Събитието беше със специалното участие на английските актьори и техните колеги, направили дублажа на български език.

„Любимците на всички почитатели на „Ало, Ало!“ са в България по покана на преводача на сериала Златна Костова. А гостуването им при нас е резултат на скромното ни желание да направим Клуб на почитателите на „Ало, Ало!“ в България. Клубът ще се събира веднъж месечно, ще се прожектират избрани сцени от сериала и ще се забавляваме отново и отново с любимия сериал.“ разказа Тихомир Тодоров, управител на E-motion Club.

Преводачът Златна Костова нарече актьорите от „Ало, Ало!“ свои кумири и сподели, че от 10 години се е опитвала да се свърже с тях. След запознанството им в Лондон миналата година е започнала да търси съмишленици, за да ги доведе в България.

Английският сериал е изключително популярен в България и само ограничен кръг фенове успяха да присъстват. Организаторите бяха подготвили видео визитки на актьорите с откъси от любими епизоди. Емблематичните сцени, реплики от които са навлезли в ежедневието (като например „Слушайте внимателно, няма да повтарям“ и „Добрутро“), разсмяха дори английските гости.

Лупита Нионго с ключова роля в "Междузвездни войни"?

Лупита Нионго е главната претендентка за една от ключовите женски роли в "Междузвездни войни: Епизод 7". Режисьор на "Междузвездни вой...

Актьорите-дублажисти (Ева Демирева, Венета Зюмбюлева, Иван Райков, Стефан Димитриев, Веселин Ранков) бяха представени, като всеки от тях демонстрира промяната на гласа си, когато влиза в различните роли.

Английските гости заявиха, че според тях „Успехът на сериала в България се дължи на перфектния превод и на перфектния дублаж. Ние знаем, че да се дублира е изключително умение и благодарим на колегите от България.“

Любимците на публиката Хелга (Ким Хартман), Хер Флик (Ричард Гибсън), Ивет (Вики Мишел), Мими (Сю Ходж), Грубер (Гай Сайнър), Крабтрий (Артър Бостром) се чувстваха изключително комфортно в Английския салон на E-motion Club и вечерта продължи до късно в непринудени разговори с българските им колеги и почитатели.

E-motion Club е най-големият Bar&Play клуб в България. Разположен е на 1000 кв.м. площ и предлага съчетание на всички любими занимания. Разделен е на три просторни салона и разполага с отлични билярдни маси, снукър маси, електронни датс мишени, touch-screen маси за интерактивни игри, Xbox 360 Kinect (интерактивна игра, в която тялото ви се сканира и ви пренася директно в играта, където вие се превръщате в супер герой или поп звезда), библиотека, специална уиски витрина.

Ало, ало!

Слушайте внимателно, няма да повтаряме! Сериалът на всички времена „Ало, ало!” гостува на пълнолетния София Филм Фест за уд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com