Най-добрите комедии, които да изгледаш задължително

24504
Най-добрите комедии, които да изгледаш задължително
Снимка: iStock

Смешните филми са сред най-гледаните в цялата история на киното. Повечето хора харесват комедии, а малко смях в вечерта или през уикенда например е страхотен начин за релакс.

Предлагаме ви списък с няколко наистина смешни комедии, които си струва да гледате и ще се позабавлявате искрено. Разбира се, класацията може да бъде определена като субективна, защото всеки има индивидуален вкус към филмите, но все пак комедиите, които ще ви предложим, си заслужават.

Моника, която разби стереотипа, че стендъпът е само за мъже (ВИДЕО)

Всички сме го виждали, ако не на живо, то поне на малкия екран - един човек е грабнал микрофон и разсмива останалите, които си стоят на...

Тотал щета (Trainwreck) е филм от 2015 година. Ейми още като малко момиче е възпитавана от пропадналия си баща, че моногамията всъщност е нещо нереалистично. Когато пораства, Ейми става журналист в списание. Водена е от вярването си, че трябва да се наслаждава на живота. Стои далеч от романтичното обвързване, което ѝ се струва доста скучно. Около своята работа се запознава с спортния лекар Арън Конърс – успешен човек, към когото тя започва да чувства искрено привличане. Ейми се замисля дали сериозното обвързване всъщност не е нещо хубаво.

Маркъс (About a Boy) е комедия от 2002 година. Филмът е романтичен и същевременно комичен. Главният герой кара всеки мъж да му завижда. Той е млад, богат и красив ерген от Лондон. Кара страхотна кола, радва се на множество връзки без никакво обвързване и на 38 години няма абсолютно никакви отговорности в живота.

Борат (Borat) е филм от 2006 година. Представеният характер във филма е просто неповторим. Става въпрос за колоритния казахстански журналист Борат Сагдиев. Когато напуска родния си Казахстан, той заминава за Америка. Целта му е да заснеме документален филм. Пътува през много градове и се среща в реални ситуации с истински хора, а част от последствията са просто истерични. Има и продължение на филма, а за участието си в него Мария Бакалова стана първата българка, номинирана за "Златен глобус".

Нежна полиция (The Heat) е филм от 2013 година. Разказва историята на специалния агент от ФБР Сара Ашбърн и на бостънската полицайка Шанън Мълинс. Те са служители на закона. Характерите и светогледът на героите едва ли могат да бъдат представени като по-несъвместими и по-несъвместими. Сара е с репутацията на отличен криминалист. Тя винаги изпипва нещата. Шанън е прочута със своя нрав и с хапливия си език, само че и с това, че на улицата е в свои води и има безпогрешен инстинкт, когато става дума за разкриване на различни престъпления.

Поредна доза смях по комшийски с новия трейлър на ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ

Новото видео към комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ нажежава до червено страстите между сплотения дует на „абсолютните задръстеняци&ld...

Детето в теб (Obvious Child) е филм от 2014 година. В тази комедия се представя историята на Дона Стърн. Тя е комедиен актьор. Черпи идеи за своите представления от живота край нея. Един ден тя губи работата си. Озовава се сама и бременна на празника на влюбените - Свети Валентин. Трябва да се справи с неприятната ситуация и да се бори едновременно с нежеланата бременност и с финансовите затруднения. Същевременно се появява нов ухажор на хоризонта.

Да разлаем съседите (Neighbors) е комедия от 2014 година. Разказва се за Мак и Кели Раднер. Те се радват на спокойно и приятно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря. Обграждат я с грижи и много любов. Семейният им живот обаче от приказка се превръща в същинска хорър история, защото в съседната къща се настанява група купонджии. Разполагат с мощни тонколони, употребяват огромни количества алкохол и успяват да преврънат фамилното кътче на семейство Раднер в един дискотечен ад.

Брюж (In Bruges) е филм от 2008 година. Двама мъже са прекарвали своите дни като туристи. Рей е обсебен все още от кръвопролитието в Лондон. Той мрази това място, а Кен пази грижливо като очите си забавните подвизи. Съзнанието му и душата му са отворени към красотата и и се наслаждава на ведрината на града. В очакване на обаждане от Хари преживяванията им стават все по-нереалистични. Попадат във фатален сблъсък с туристите, местните, насилственото средновековно изкуство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Новият филм на Константин Божанов е в секция "Особен поглед" в Кан

Обявиха филмите в Кан, които ще се борят за "Златна палма" (СПИСЪК)

Филмът за Доналд Тръмп с Мария Бакалова ще се бори за "Златна палма" в Кан

Гледаме на кино номинирания за наградата LUX филм "На борда на "Адаман" от 12 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com