Създателите на „Замръзналото кралство“ представят вдъхновената от комиксите на Marvel анимация „Героичната шесторка“

130645
Създателите на „Замръзналото кралство“ представят вдъхновената от комиксите на Marvel анимация „Героичната шесторка“

Вдъхновен от комиксите на Marvel, екипът на Дисни пресъздава на голям екран историята на Хиро Хамада в най-новтата кино анимация на студиото „Героичната шесторка“. Лентата е от създателите на хитовия „Замръзналото кралство“, който се превърна в най-касовия анимационен филм за всички времена.

ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО е най-касовата кинопремиера на Анджелина Джоли

Дългоочакваното завръщане на Анджелина Джоли към света на голямото кино се увенча с грандиозен успех, който превърна Злодеида в най-дох...

„Героичната шесторка“ разказва за детето-чудо в областта на роботиката Хиро Хамада, който се озовава в хватката на престъпен заговор, заплашващ да унищожи бързо развиващия се високотехнологичен град Сан Франсокио (прототипи на въображаемия град са Сан Франциско и Токио). С помощта на най-близкия си спътник, робота Беймакс, Хиро се обединява с група от начинаещи бойци, неохотно пристъпващ към важната мисия - спасяването на града. Към екипа на Хиро се присъединяват талантливите му приятели: брат му Тадаши, пристрастеният към адреналина Гоу Гоу Тамаго, маниакът на тема чистота Уасаби Ноу-Джинджър, експертът в химията Хъни Лемън и момчето-ветрило Фред. Тази героична шесторка е единствената надежда за спасението на Сан Франсокио.

„Героичната шесторка“ е забавна анимация, но не за супер герои, а за супер зубъри. Това става ясно и от първия тийзър към филма – Хиро вече е измислил екипировката на Беймакс и се опитва да го „опаковa“. Но задачата се оказва много по-трудна отколкото изглежда, заради големите размери и тромавото поведение на робота.

Истината е, че КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА

Сигурно вече сте го чули, чели и видели над 100 пъти, но трябва да знаете, че е истина. Ако сте гледали поне един епизод на "Family guy...

Информация за анимационния филм бе представена за първи път по време на D23 Експо през август 2013 г. На сцената режисьорът Дон Хол („Мечо Пух“ и „Рапунцел“) направи резюме на сюжета, показа концептуални рисунки и откъс от филма, които подгряха зрителите за приключенската екшън комедия. „Изключително интересно беше да се потопим в света на високите технологии и да ги пренесем в този на супергероите. Опитваме се да поднесем на зрителите зрелище, което не са виждали до сега“, споделя Хол.

Вдъхновен от едноименните комикси в Marvel, с екшън, сърцатост и хумор, които аудиторията очаква, анимацията „Героичната шесторка“ ще излезе в кината в края на годината на 2D и 3D.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com