X
 
 

Аз не съм най-големият фен на Румъния. Там всяко ново правителство арестува предхождащото

3349 2
photo of Аз не съм най-големият фен на Румъния. Там всяко ново правителство арестува предхождащото
Снимка: БГНЕС
Аз не искам да се сравняваме с Румъния, защото аз не съм най-големият фен на това, което се случва в Румъния. Там на практика всяко ново правителство арестува предхождащото.

Това заяви пред БНР председателят на Етичната комисия към Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров. Той коментира обявеното от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер намерение механизмът за наблюдение над Румъния да отпадне заради отличните резултати в борбата с корупцията и съдебната реформа.

Обида е да се дава наградата "Стефан Стамболов" на Доган – за втори път убихме Стамболов

С тези думи депутатът Методи Андреев коментира решението на библиотекарския университет (УБИТ) да награди Ахмед Доган с награда за държ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Ууууууууу !!! 2 Ууууууууу !!! преди 3 години Профил на трол?
    Това се очакваше отдавна, след като Баце без никакво стеснение се вслушва не в гласа на своя народ и на ЕС, а в "съветите" на агент Гоце, агент Сава и тяхната бухалка Аве Цезар ! Прецакаха КТБ, Антикорупционния закон, ключовите Конституционни промени за правосъдна реформа и какво ли още не! И най важното - не вкарват в затвора нито един крупен мафиот ! Нито един !!! Дори Христо Бисеров о виж още ›› правдаха ! Това какво показва ? Че Баце е неразделна част от статуквото ! А иначе сме царе на обещанията, Андрешковските хитрини и селските лакардии ! Държавата на мафията остава единствена в ЕС под наблюдение и без доверие на външните ивеститори ! Съсипаха и прогониха от неговия бащин дом трудоспособния българския народ ! Позор !
  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
    Поне да каже на коя държава от тртия свят е фен. То, май и такава не може да се намери. Всички са фенове само на далаверите и кражбите, а ние пък сме само странични наблюдатели. Като че ли всичко не се отнася до нас.