X
 
 

Казах, че си отивам от политиката, когато АМ Хемус е готова

4210 7
photo of Казах, че си отивам от политиката, когато АМ Хемус е готова
Снимка: БГНЕС
"Казах, че си отивам от политиката, когато АМ Хемус е готова. Хемус се строи изключително активно" , това казал пред инвеститора KBC Group премиерът Бойко Борисов преди година. Днес той го повтори при откриването на център на компанията във Варна. "Хемус ще я има. Варна ще е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години"

И още от премиера Бойко Борисов, който се похвали с разкопките в Провадия:

"както един археолог ми каза, стената на Провадия е на 6000 години и 7. В сравнение с нея Китайската стена е един млад строеж."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Вчера по АМ Марица в рамките на няколко км имаше два случая на коли, които са се завъртяли. Участъкът е предимно прав, а трафик почти нямаше Там се задържа вода на пътя и има пропадания
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Нали знаете, че белгийската KBC придоби ОББ, като преди това СИБАНК купи пък ОББ. Както знаете СИБАНК е златен пай на … Цветелина Бориславова. Жената с която години наред живя Бойко . Бойко Борисов разказа как са протекли преговорите с KBC Group ...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Бойко, направи тунела по Петрохан и няма да те пуснат да си отидеш. Ако направиш тунела под Петрохан ще станеш и президент.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Казах, че си отивам от политиката, когато АМ Хемус е готова, защото спират еврофондовете и няма да има от какво да КРАДА!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Смрад позитанска!
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  ХВАЛИпръцко = Посмали Манго ! България е на дъното и под неговото ПРОСТО (Аз съм прост) ръководство дълбае, за да слезе под дъното . Някога отивахме към 9 милиона а сега слизаме към 5 милиона, както му е наредено, съгласно американския план Ран-Ът !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Иска да каже, че магистралата ще е готова след 6000 години?