Волен Сидеров е решил, че ако яде бой някъде, ще бъде героизиран

9769
Волен Сидеров е решил, че ако яде бой някъде, ще бъде героизиран

Поведението на Волен Сидеров и на активистите на ПП „Атака” непрекъснато е насочено към предизвикване на физически сблъсък в парламента. Това каза на пресконференция във Видин народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев, предаде „Фокус”.

Народният представител посочи, че това е проличало още от първите заседания на Народното събрание, от директните атаки на Волен Сидеров срещу членове на парламентарната група на ГЕРБ.

Фидосова не боледува, а страда от гигантски апетит, който поробва Монтана

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев заяви днес в ефира на ТВ7, че Искра Фидосова е поробила Монтанския край. "Тя държи лихвари, ...

„Когато този директен физически сблъсък в парламента не се случи, той се опита да го направи на площадите, а днес се опита да го направи и при президента. Волен Сидеров с политическите си действия в Народното събрание легитимира избора на председателя на парламента, а така също и избора на правителството на БСП и ДПС, загуби и сега търси как да си върне доверието. Решил е, че ако яде бой някъде, той ще бъде героизиран”, допълни Владимир Тошев.

Народните представители от ГЕРБ са решили да не бъдат наблизо до Волен Сидеров, защото той непрекъснато сипе обиди към тях. „Виждате как се държа днес той при президента, какви обидни квалификации бяха отправени към него”, каза още Владимир Тошев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com