Нидерландска компания, български програмисти и световни иновации - това е NEXT BASKET

3154
Нидерландска компания, български програмисти и световни иновации - това е NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

През 2021 година България се класира на 35-то място в Глобалния индекс на иновациите, изкачвайки се с пет позиции нагоре спрямо 40-тото си място през 2019 г. Макар и все още далеч от върха, българската екосистема от визионери крачи със смели стъпки, а през 2023 пазарът ще посрещне още една световна иновация с адрес България.

Това е NEXT BASKET - ново поколение 360-градусова платформа за онлайн търговия и първата в света, която комбинира абсолютно всички технологии, фунцкионалности, интеграции и услуги в e-commerce индустрията.

Макар и базирана в Нидерландия, компанията възлага изпълнението на проекта на екип от изцяло български софтуерни разработчици, а резултатът е заявка за лидерство на европейския пазар. 

Какво ново можем да очакваме от NEXT BASKET в първия работещ вариант на платформата през 2023? Обобщаваме в следващите редове.

Какво точно предлага NEXT BASKET?

NEXT BASKET е комбинация от високотехнологична софтуерна платформа за изработка на електронни магазини, вградена ERP система, складов фулфилмънт софтуер и складови услуги.

Платформата предлага различни методи на сътрудничество, включително и 360-градусово бизнес обслужване, при което партньорите имат задължение единствено да осигуряват продуктите за продажба в склад на NEXT BASKET. В този вариант, мултинишовият екип на платформата поема цялото изграждане и управление на онлайн присъствието - от изработката на уеб сайт до реализирането на продажби и счетоводното обслужване.

NEXT BASKET е единствено по рода си решение, в което всеки партньор може да избере метод на сътрудничество според нуждите, очакванията и бюджета си. В платформата има всички вградени решения, необходими за управление както на микро и малки бизнеси, така и на големи корпоративни клиенти с милиони продукти.

Софтуерни предимства на платформата за онлайн търговия

NEXT BASKET е изградена чрез ултрамодерна софтуерна архитектура, която работи на принципа на микро услугите. Така наречените микросървиси не са свързани с централизиран софтуер и функционират автономно - без забавяне в скоростта и без бъгове. Това е типът архитектура, използван от най-големите онлайн платформи с днешна дата, включително Netflix, Amazon, eBay, Etsy, SoundCloud и YouTube.

Преведени в конкретни ползи за сайта и бизнеса, тези технологични възможности звучат така:

●       Изключителна бързина на сайта и всички прилежащи съм него системи и приложения;

●       Висока степен на сигурност за бизнеса и крайния потребител, включително в периоди на засилен трафик и висока активност в сайта;

●       Стопроцентова гъвкавост при вземането на решения, реализирането на подобрения и подбора на услуги и функционалности;

●       Продължаваща иновация с постоянно интегриране на нови решения, услуги и технически възможности;

●       Скалируемост на целия бизнес процес с ниски разходи за хостинг и надежден хоризонт за растеж на пазара в цяла Европа;

●       Висока експертиза в бизнес планирането и обслужването, осигурена от широката екосистема от мултинишови професионалисти в екипа на платформата.

В обобщение, NEXT BASKET събира в себе си двата най-важни фактора за сигурен старт онлайн - човешкото знание и технологичните иновации. А резултатът е един продукт, който обещава да трансформира индустрията на електронната търговия, скъсявайки неколкократно пътя между идеята и реализацията.

Първите магазини на платформата ще са онлайн през първата половина на 2023 година, а очакванията на експертите са изключително високи. Защото да създадеш успешен бизнес е талант, но да създадеш бизнес, който прави чуждите бизнеси успешни - това обещава да бъде изкуство!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com