Бащата на Илиян Тодоров не контактувал със сина си от една година

18582
Бащата на Илиян Тодоров не контактувал със сина си от една година
Снимка: БГНЕС

Не поддържам връзка със сина си от близо една година, както и той с мен. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Венцислав Тодоров, баща на осъдения за двойното убийство пред дискотека „Соло” Илиян Тодоров.

Венцислав Тодоров заяви, че семейството не е очаквало да се стигне до осъдителна присъда срещу сина му. Версията на Илиян Тодоров е, че друг човек е извършил физическото убийство на Васил Александров и Кирил Въжаров.

Убиецът от Соло се укрива?

Убиецът на сина ми се е укрил, за да избегне доживотната си присъда, подозира майката на Кирил Въжаров - една от двете жертви на убий...

Бащата на Илиян Тодоров заяви, че синът му е бил заплашвал по време на делото. На въпрос защо чак сега осъденият за двойното убийство говори за друг убиец, Венцислав Тодоров заяви, че причината е в липсата на преки доказателства срещу сина му. Той не считаше, че трябва да се оправдава, след като няма доказателства, подчерта Тодоров.

На въпрос къде е Илиян Тодоров, баща му каза, че не знае. Той добави, че е убеден в невиността на сина му.

Същевременно Радмила Въжарова, майката на убития Кирил Въжаров, каза, че за нея думата „справедливост” вече се е въплатила в дела. Очакваме Илиян Тодоров да бъде издирван от Европол и Интерпол, защото присъдата му трябва да бъде приведена в действие. Днес изтича седемдневният срок за физическото изпълнение на присъдата, а той сигурно е в чужбина, каза почернената майка.

Въжарова заяви, че изявлението на Илиян Тодоров е пълна лъжа. В нейните очи има много хора, включително поръчкови експерти, които му дадоха оправдателна присъда в началото. Говорим за целия 28-ти съдебен състав, без младши съдия Дончева, която единствена се произнесе с особено мнение. На по-горна инстанция обаче присъдата беше коренно променена – доживотен затвор.

Окончателно - убиецът от "Соло" влиза доживот в затвора

Върховният касационен съд потвърди доживотната присъда на Илиян Тодоров, обвинен за двойното убийство пред дискотека "Соло". Така се ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com