Бившият шеф на ГДБОП казва, че не е уволнен заради резултати

25156
Бившият шеф на ГДБОП казва, че не е уволнен заради резултати

Уволниха ме не заради постигнати резултати. Това каза бившият шеф на ГДБОП Валентин Цоновски, който е основно действащо лице по разследванията на много от знаковите дела в България.

Категоричен съм, че работата съм си я свършил. Статистиката го показва – по делото „Наглите” вече има две осъдителни присъди, по „Килърите” също има две, да не забравяме последната на Варненския съд, има и три осъдителни присъди по „Гранити”, изброи Цоновски в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия.

Вътрешният министър не знае да има недоволство в ГДБОП

Аз нямам такава информация. Това каза министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев в отговор на въпрос за излязлата информация за н...

Цоновски коментира и данните на Григор Здравков от Легия Антимафия, че той е отговорен за подслушването на куп хора, включително на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева – информация, която се тиражира основно от медиите на „семейство Пеевски”. Бившият шеф на ГДБОП заяви, че това не е вярно, че няма и едно доказателство за това твърдение и който казва обратното, нека го докаже. Аз дори не съм бил на една маса с Цветан Цветанов когато беше вътрешен министър – а някои други, които сега ходят по медиите, не могат да кажат същото за себе си, подчерта Цоновски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com