Четирима мъже биха полицаи в Кюстендил

17548
Четирима мъже биха полицаи в Кюстендил
Снимка: БГНЕС

Четирима мъже от кюстендилския квартал "Изток" влезли във физическа саморазправа със служители на РУП – Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Малко след 20.00 часа снощи на ул. "Софийско шосе" полицаите дали сигнал на двама мъже да спрат каруцата си, натоварена с метални предмети. В желанието си да избегнат полицейската проверка, те направили неуспешен опит да избягат с каруцата по черен път в района.

След като били спрени, към бегълците се присъединили още двама души. Четиримата нападнали служителите на реда с удари, ритници и закани. Полицаите възпроизвели предупредителни изстрели. За задържането на нападателите се наложило и използването на физическа сила и помощни средства.

Арестуваните - братята Ю.А. /33 г./ и Б.А. /40 г./, баща им А.Т. /66 г./ и Д.М. /21 г./ - са известни на полицията с множество противозаконни деяния и осъждани. Двамата братя и Д.М. ще останат в ареста за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Мъж преби бебе до смърт

Детенце на една годинка е починало в Казанлък след като 24-годишен габровец го е пребил от бой, съобщиха от полицията.При проведената с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com