Дунав изхвърли трупа на удавената Лиляна Кольова

17455
Дунав изхвърли трупа на удавената Лиляна Кольова
Снимка: БГНЕС

Труп на 60-годишна жена изплува от водите на река Дунав в района на острова срещу Козлодуй. Тялото е открито в събота сутринта от местен рибар, който веднага извикал патрул на граничната полиция, съобщава "24 часа".

Жената била облечена с дънки и горнище на анцунг, а в дрехите й били открити лични документи. Тя е идентифицирана като Лиляна Кольова от видинското село Дражинци.

Дунав се покачи леко при Видин и Ново село

Нивото на река Дунав при Видин тази сутрин е 835 см, покачването за последното денонощие е 4 см. При Ново село нивото е 768 см, пок...

Там твърдят, че жената е живяла в циганската махала допреди година, но оттогава следите й се губят и никой не знаел нищо за нея. Предположили, че е заминала на гурбет в чужбина и никой не я потърсил повече.

Според извършилите аутопсията на жената съдебни медици, тялото й е престояло във водите на реката повече от два месеца. Не са открити и видими следи от насилие.

Предполага се, че жителката на циганската махала на Дражинци сама се е хвърлила в Дунав или смъртта й е настъпила вследствие на нещастен случай. В полицията няма подадена молба за издирването на изчезналата жена, казаха от там. По случая е заведено дознание за изясняване на всички обстоятелства около смъртта на удавницата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com