X
 
 

Държавата официално каза каква ще е килията на Северин Красимиров

6964 2
photo of Държавата официално каза каква ще е килията на Северин Красимиров
Снимка: iStock/Guliver
Бъдещата килия на Северин Красимиров ще е в размер на 4 квадратни метра и ще има самостоятелен санитарен възел. Това съобщават от Министерството на правосъдието (МП).

МП прави уточнението, че информацията за килията се оповестява поради искане на германските власти. Държавата е категорична - килията е в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. метра  жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Северин Красимиров с признания пред германския съд, екстрадират го до 10 дни

Германските власти обявиха, че Северин Красимиров, заподозрян за изнасилването и убийството на българската телевизионна журналистка Вик...

Припомняме, че искането беше отправено като част от процедурата по екстрадиция на Красимиров, който е основен заподозрян за убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова. Германските власти искат да се уверят, че затворът, в който ще влезе Красимиров, отговаря на европейските стандарти, след като многократно Брюксел предупреждаваше България за условията в българските затвори.

От МП уточняват и, че информацията за бъдещата килия на Красимиров е изпратена в Германия в спешен порядък.

Заради ускорена процедура, поискана от прокурорите и приета от обвиняемия, той трябва да бъде екстрадиран до 10 дни от датата на решение на германския съд.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Не съм журналист 1 Не съм журналист преди 10 месеца Профил на трол?
    Колкото по -гадно е престъплението толкова по-добра да е килията!!?!
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Ей писна с тоя циганин да ни занимавате да мре дано....но на мен пенсията мк е все още 100 евро ,цените разтъг к мизерията също,та иш ми е през путката за някакъв си циганин ,айде спирайте вече ,направихте гл по известен и от бойко....
    : 0 !