Фалшиви сайтове на здравното министерство стигнаха до прокуратурата

994
Фалшиви сайтове на здравното министерство стигнаха до прокуратурата
Снимка: БГНЕС

Здравното министерство сигнализира ГДБОП и главния прокурор за фалшиви сайтове на институцията и за подвеждащо промотиране на продукти и стоки от името на здравно министерство.

Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването два пъти да изпрати сигнали до директора на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ Главен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев, началник на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, относно фалшифициране на електронната страница на министерството и спекулации с интервюта на министър Николай Петров с цел продажба на стоки. Сигнал е подаден и до Главния прокурор, съобщиха от пресцентъра на МЗ.

Заради новата мода сред децата здравното министерство ограничава употребата на наргилета

Министерството на здравеопазването инициира сформирането на междуведомствена работна група, която ще има за задача да разработи и пре...

Здравното ведомство призовава гражданите да бъдат особено бдителни към интернет страници - „двойници“ на официалния сайт на институцията. Там се съдържат категорично невярна информация и правят внушения, които са подвеждащи за потребителите и опасни за здравето на гражданите. Министерството, политическият кабинет на министър Николай Петров и служители на ведомството не промотират/ рекламират каквито и да било продукти и стоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com