Има подозрения за опит за атентат срещу шефа на КАТ-София

29606
Има подозрения за опит за атентат срещу шефа на КАТ-София
Снимка: БГНЕС

Служители на СДВР разследват версия за атентат, опит за който е бил направен срещу началника на столичния КАТ Богдан Милчев, предаде КРОСС.

По постъпила от самия Милчев информация вчера по служебния му автомобил е било стреляно, докато се е движел по „Цариградско шосе". Това разкриха за Fdktor.bg източници от МВР. Според първоначалната информация полицейският шеф е бил обстрелван с въздушна пушка, имало следи по предното стъкло.

Роднините на терористи в Русия ще плащат за щетите

Руският президент Владимир Путин подписа нов закон, който включва потенциална отговорност на семействата на терористи. Това става някол...

Вчера в столичния КАТ пристигнала следствена група от СДВР за да разследва инцидента. Засега той се пази в тайна, а пресцентъра на МВР не е обявил информация по случая. Все още няма и яснота дали следите по стъклото са от стрелба или от отхвръкнали камъчета при движението.

От няколко месеца се говори, че Богдан Милчев ще бъде освободен от поста си, тъй като се знае, че е от близкото обкръжение на Бойко Борисов и старото ръководство на МВР. Името му бе забъркано и с различни далавери и нарушения, но запознати твърдят, че полицейският началник успял да спечели новата власт и запазил поста си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com