Има загинали при катастрофата на АМ "Тракия"

8402
Има загинали при катастрофата на АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Има загинали при катастрофата на АМ "Тракия" близо до Вакарел. Това съобщиха пред репортер на Actualno.com от пресцентъра на МВР.

Припомняме, че по-рано днес се появи информация за катастрофа с автобус е станала на магистрала "Тракия" при Вакарел в посока София. Националното радио съобщи за 5 загинали. 

Автобус се преобърна на АМ "Тракия"*

Автобус се е преобърнал на АМ "Тракия" при Вакарел, встрани от пътя в посока София. На мястото на катастрофата са изпратени 11 линейки...

Движението по магистрала "Тракия" и в двете посоки временно е спряно, за да се осигури бърз достъп на линейките. Младен Маринов обясни, че първата грижа на изпратените на мястото сили е да измъкнат затиснатите в автобуса пътници.

Превозното средство е на фирма "Юнион Ивкони", съобщи "Нова телевизия". Последният сериозен инцидент с техен автобус беше в края на октомври миналата година, като бяха ранени 17 души.

Тогава катастрофата стана през нощта, а превозното средство се обърна в канавката. Основната версия за инцидента беше умора на шофьор. Веднага след катастрофата министърът на транспорта разпореди пълна проверка на "Юнион Ивкони".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com