X
 
 

Каракачанов: Случилото се в Габрово може да се повтори във всеки град

1860 2
photo of Каракачанов: Случилото се в Габрово може да се повтори във всеки град
Снимка: БГНЕС
"Напрежението в Габрово приключи, но това е случай, който може да се повтори във всеки един град", предупреди в Горна Оряховица вицепремиерът Красимир Каракачанов. "Във всеки един град имаме подобни криминални прояви", посочи той.

Според него случаят с телефонните измамници в Горна Оряховица е примерът за интегрираните цигани. "Толкова милиарди лева изляти да ги интегрираме, а те се научиха да правят телефонни измами.

Бунт в Габрово след криминален случай с ромско участие (ВИДЕО)*

До размирици се стигна в Габрово, след като жители на града излязоха снощи на протест заради случай, при който трима младежи от ромски ...

Акцията е успешна, над 30 български граждани от цигански произход са задържани на територията на Българи и на Румъния. Нещо, което отдавна се планира, тъй като те хитруват и от румънска територия се обаждат и оттам си извършват измамите, смятайки че когато не можеш да ги заловиш в България на местопрестъплението, ще се измъкнат. Както виждат, дългата ръка на МВР ги настига и в Румъния.

Така че не трябва да има милост към подобни хора, които са здрави и прави и сравнително интегрирани, боряват добре с телефоните, вместо да работят и да си изкарват хляба, лъжат възрастни хора и ги мамят. Затова ли давахме пари да и интегрираме?", коментира Каракачанов.

Относно предоставянето на общини на военни имоти с отпаднала необходимост военният министър коментира, че така МО се освобождава от плащане на данъци и средства за охрана. Общините в повечето случаи ги вземат, за да правят зелени зони, паркове.

"Не обичам да давам военни имоти, особено там, където можем да изградим нещо полезно за армията. В бившето сержанско училище във Велико Търново една част от имота е прехвърлен безвъзмездно. Аз имам огромни нужди от жилища за военнослужещите и там, където можем да строим жилища, няма да подаряваме", категоричен бе той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
    Хе хе хе, българеещият се русенски търбух ДС-Ванче БЗНС-гюфто-менгясъ караАлбинос се появи за да оправдава 30-те арестувани телефонни измамници от влашко-циганския му катун! Тоя защо заема два висши поста (с две министерски заплати!) без да върши каквато и да е обществено-полезна дейност по сигурността, а само се занимава с пропагандно-манипулационни провокации за набиране на лични "медийни&q виж още ›› uot; дивиденти, както и с патриотарски клоунади с солидни бюджетни кьорсофри с алкохолен развал и морален разврат и с лично "усвояване" на стотици хиляди и милиони бюджетни средства по булото на "военната" и "държавната" "тайна"! Само ако се разследва "моят служител" Иво гайл-гитлер Антонов ще стане ясно в чии джобове са изчезнали десетки милиони "патриотаски" от военния бюджет!
  • ДуПеСе да се закрие 1.1 ДуПеСе да се закрие преди 5 месеца Профил на трол?
    Тъп сръбски трол.
    : 0 !