Кела се цели в бизнеса на Митьо Очите?

10150
Кела се цели в бизнеса на Митьо Очите?
Снимка: Thinkstock

Стрелбата срещу Димитър Желязков – Митьо Очите се превърна в тема номер едно през последните два дни. Става ясно кой се е прицелил в бизнеса на Очите, докато той е на смъртно легло и не се знае дали ще оцелее, според информация от източници от МВР, които „Телеграф“ цитира.

Някогашният бос на СИК Пламен Дишков – Кела се прицелил в бизнеса му с таксита. По техните думи Дишков иска да превземе териториите на Митьо Очите чрез Христо Широков – Широката.

Засякло оръжие спасило живота на Митьо Очите

Нови разкрития по случая със стрелбата в Слънчев Бряг. В разгара на мелето Иван Терзийски, човек на Божидар Кузманов, насочил пистолет ...

По оперативни данни Широката ту гравитирал към Митьо Очите, ту се връщал при Кела. Ченгета са засекли, че Кела вече е провел няколко срещи с Широков и някои от приближените на Желязков хора, за да опипа почвата. „Прави го, докато империята на Очите се разпада“, изказаха се спецченгета.

Преди няколко часа стана ясно, че стрелбата е щяла да завърши със смъртта на Митьо Очите. Това се случило, след като Иван Терзийски се озовал до него с пистолет и опрял дуло до главата му. Оръжието засякло и куршумът така и не изпълнил мисията си да убие Очите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com