Кметът на Пазарджик не приема убийството като заплаха

11403
Кметът на Пазарджик не приема убийството като заплаха
Снимка: БГНЕС

Кметът на Пазарджик Тодор Попов не успя да сдържи емоциите си по време на пресконференцията след убийството на началника на кабинета си Татяна Стоянова. Той не смята, че жестокото убийство е предупреждение към него.

"Татяна никога не е била решаващ фактор при вземането на важни решения, тя просто координираше дейността между отделните звена в администрацията”, заяви на пресконференция днес кметът, предаде Дарик радио.

Различни версии за убийството на Татяна Стоянова

Жилището на убитата Татяна Стоянова, дясната ръка на кмета на Пазарджик, се намира в луксозна кооперация в центъра на града. Сградата е...

„Ако някой искаше да се занимава с мен по този начин, днес нямаше да съм тук при вас, не съм дал поводи и не съм получавал никакви заплахи”, обяви Попов. Той бе категоричен, че не възнамерява да иска охрана за себе си и ще окаже максимално съдействие на разследващите органи.

Попов добави, че не е бил толкова близък с нея, за да знае подробности от личния й живот. "Не е споделяла нито с мен, нито с други колеги да е получавала някакви заплахи или да е имала някакви притеснения в подобна посока", каза още кметът на Пазарджик, цитиран от БТА.

Той отбеляза, че с поведението си в годините като управленец не е дал никакви поводи да ми се отправят заплахи, защото се е опитвал добре да си върша работата. "Така че никога по никакъв повод не съм получавал някакви заплахи", заяви кметът на Пазарджик.

„Страхувам се повече от това, че като общество сме тежко болни”, заяви Попов в отговор на въпрос страхува ли се за живота си.

Бивш шеф на РДВР: В Пазарджик скоро не е имало толкова жестоко убийство

Пазарджик отдавна не е имало такова жестоко убийство след случая със сестрите Белнейски. Това коментира Арлин Антонов, бивш директор на...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com