Кметът на Трън не се чувства виновен за блъснатото дете (ВИДЕО)

5631

"Не се чувствам виновен, а се чувствам съпричастен". Това каза кметът на Трън Станислав Николов, издигнат от ГЕРБ, който е разследван, че е блъснал с колата си 6-годишно дете.

Той потвърди думите си, че малкият Ивайло сам се е блъснал в колата му. Майката пък разказа в четвъртък, че кметът нито веднъж не е звъннал да пита как е Ивайло.

"Разминаваме се с училищния автобус и чувам удар в задната част на автомобила", обясни той пред Нова телевизия. Според него е възможно, поради крехката възраст на детето, да се е засилило и блъснало и от това да се е разкъсал далакът му.

Румяна Арнаудова: Разследването срещу кмета на Трън, който блъсна дете с джипа си, не е приключило

Нито веднъж през тези осем месеца след катастрофата, кметът на Трън не се е обадил да се извини или да попита как е Ивайло. Това заяви ...

Припомняме, че на 13 ноември миналата година Николов блъсва с колата си 6-годишно дете. След осем месеца разследване се оказва, че малкият Ивайло сам се е блъснал в колата и поради това остава без далак.

След разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров разследването започва да се води от Окръжна прокуратура-Перник. Оказва се и че разследващият полицай е прикривал кмета на града, посочва още Topnovini.bg.

Всичко това става, след като във вторник сутринта бе излъчен репортаж за случая, а късно вечерта премиерът Бойко Борисов коментира случая в профила си в социалната мрежа Facebook.

Николов определи като пълни глупости показанията на свидетелите по случая, които разказват, че са били заплашвани да не кажат истината.

Кмет блъска дете с джипа си, остава без никакви последици

Кметът на село Трън Станислав Николов не е засегнат от каквито и да е последици след като удря дете с джипа си. Инцидентът е станал пр...

За кмета на Трън, който се оправдава, че 6-годишно дете само се е блъснало в джипа му, Борисов каза: "По-тъпанарска позиция не съм чувал".

Думите му бяха по повод изказване на кмета, който се скара на репортерка на Нова телевизия и я заплаши, че ако нещо излезе по телевизията, ще я съди.

Веднъж го сваляхме като кмет. Хората си казват: той не може да не знае кмета на Трън. Имаме стотици кметове. Но когато разбрах, помолих главния прокурор, той прехвърли делото от Трън в Перник. В интерес на истината чуках на отворена врата, защото когато му се обадих, главният прокурор вече се беше задействал", заяви още Бойко Борисов по темата. 

ВИЖТЕ ВИДЕО

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com