Кобака от "Гумени глави" е задушилият се в автомобил в Пловдив

14021
Кобака от "Гумени глави" е задушилият се в автомобил в Пловдив

40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е мъжът, който се е задушил в гараж в пловдивския квартал "Христо Смирненски", заедно със своята 34-годишна приятелка, съобщава dnes.dir.bg.

Двамата са имали интимна връзка, но жената е била семейна с две деца. Двамата влюбени влезли в гаража, седнали в автомобила и се отдали на ласки. Станало им студено и запалили двигателя на автомобила, за да се сгреят. Понеже колата е била с газова уредба, двамата не са усетили как са се задушили.

Мъж и жена открити мъртви в гараж

34-годишна жена на и мъж на 40 г. бяха открити мъртви в автомобил в гараж в пловдивския квартал "Христо Симрненски", съобщиха от полици...

Константин Кобаков е познат на музикалната аудитория, като рапъра Кобака от легендарната варненска група "Гумени глави". Телата са били намерени около 11:00 ч. тази сутрин от бащата на Костадин - Асен Кобаков. "Намерих ги сутринта. Гледката беше страшна. Предчувствах, че ще стане нещо страшно. 100 пъти му звънях по телефона, но не вдигаше", каза бащата. Семейството е от Пазарджик.

Пред злополучния гараж на новата кооперация, където Костадин наскоро си купил апартамент, пристигна и съпругът на починалата жена. "Защо не са отишли на хотел, синът ми е имал в джоба си 4 700 лева, за да се фука пред приятелката си", допълни смазаният от мъка родител. Жилището било закупено наскоро и вътре било празно, тъй като е в чисто нова сграда.

По непотвърдена информация, двамата са се запознали преди няколко месеца по интернет. Кобака не е женен и нямал друга връзка. След като приключил с музикалната си кариера, влязъл в семейния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му, пък, му подарил друг апартамент в Пловдив.

Артистичната кариера на Кобака започва още през 90-те години. Като малък танцува брейк. От тогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера започва през 1998 г., когато записва първия си албум "Моят бизнес", продуциран от "Гумени Глави" и издаден през 1999 г. Тогава става член на група "Гумени Глави" с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. Осем месеца по-късно напуска групата и започва самостоятелна кариера.

В Калифорния продават „умен” гараж с 25 суперколи

Двукратният шампион от шампионата Pirelli Porsche Race Series - Стив Голдман, обяви за продажба своя „умен” гараж”, с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Мигрантски наплив към София: МВР хвана 12 души в бус

Разбиха схема за преработка и разпространение на оръжия

За да има дело: Прокуратурата трябва да преработи обвинителния акт по "НАПлийкс"

BIRD: Димитър Стоянов бе нападнат от пиян данъчен, защо той не е задържан?

Мъж загина при катастрофа в Силистренско

Заради имунитет: Прекратиха временно делото за клевета на Гешев срещу Славов

СРС-та и показания на свидетели: Как Живко Коцев от свидетел стана обвиняем

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com