Лекари откриха огромно количество хормон на растежа в кръвта на Очите

26784
Лекари откриха огромно количество хормон на растежа в кръвта на Очите
Снимка: Getty Images

Ясни са резултатите от анализа на кръвта на Димитър Желязков – Митьо Очите. Кръвни изследвания се взимат на всеки пациент, който постъпва в болнично заведение, съобщава Флагман. В случая резултатите са показали многократно завишени стойностни на соматотропин - хормон на растежа.

Лекари обясняват, че това най-вероятно е синтетично вещество, което се приема за повече енергия при спортуване. Веществото е много скъпо и ефектът му се изразява в това, че повишава обмяната на вещества в клетките, което прави тялото да изглежда енергично и по-младо.

Митьо Очите е жив, но в тежко състояние

Без промяна остава състоянието на Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, който бе ранен при престрелката в к.к. „Слънчев бр...

Очаква се да започне трета операция в зоната на малкия таз за несебърския бос. Той бе опериран от бургаски екип от хирурзи, ортопеди и уролози близо 8 часа след постъпването в МБАЛ-Бургас.

Вчера хирургът д-р Георги Мигаров е върнал обратно Очите в операционната около 13,00 ч., за да направи ревизия на една от интервенциите в малкия таз. Това е стабилизирало състоянието му и намаляло тежката кръвозагуба.

До този момент през тялото на Очите са преминали 80 сака кръв и плазма, на практика в него не тече собствена кръв. Третата операция е от решаващо значение за това дали ще проработят бъбреците на Очите. В противен случай сепсисът е неизбежен и ще доведе до фатален изход.

 

19 души са задържани за стрелбата в Слънчев бряг, включително собственикът на заведението

19 души са задържани за престрелката в Слънчев бряг, заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова. Вчера при престрелка един човек загин...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com