X
 
 

Маринов: Има задържан за един от банковите обири

646 2
Маринов: Има задържан за един от банковите обири
Снимка: ПЦ на МВР
Налице е резултат по един от банковите обири – има задържан извършител и съвместно с прокуратурата е повдигнато обвинение, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов в Бобов дол. Той допълни, че по другите случаи се работи и има заподозрени.

Задържаният, по информация от медиите, е синът на скулптура Георги Чапкънов - Чапа, Константин. Това съобщи в.24 часа и допълни, че Чапа е отказал коментар. В официалното съобщение на МВР не се посочва нищо за самоличността на задържания. По информация на някои медии, при извършването на обира маската му се е разместила и охранителната камера е заснела част от лицето му. В медиите бе тиражирано, че е откраднал 11 хил. лева. Това е сумата, взета при вчерашния грабеж на банка на бул. "Цар Борис III".

Няма връзка между двата банкови обира в последните дни

Около 12 хиляди лева са отнети при обира на банката в София. Имаме описание на извършителя. От огледа допълнително е установено, че в к...

Младен Маринов каза в Бобов дол, че са набелязани и мерки, една от които е засилване на полицейското присъствие около уязвимите обекти, особено в големите градове. По думите му, вчера са разпоредени на професионалното ръководство няколко задачи, като една от тях е да се дискутира проблемът с отделите по охрана на банките, за да се повиши сигурността им, а другата е  да се работи по разкриване на извършителите.

Министър Маринов уточни, че по случая във Враца се работи и вече има насоки.  Като предупреждение към онези, които искат да вършат подобна престъпна дейност, министър Маринов категорично заяви, че МВР и прокуратурата работят изключително упорито, извършителите ще бъдат задържани и срещу тях ще бъде приложена цялата строгост на закона.

 

Actualno.com

Етикети:

  • Това е най-малкият въпрос предвид настоящ летен туристически сезон и корона вирус груп: 1 Това е най-малкият въпрос предвид настоящ летен туристически сезон и корона вирус груп: преди 1 седмица Профил на трол?
    Нагрили барче - забрана : глоба адекватна на възможни последствия . Електронни цигари - абсолютна забрана - никой внос. Не след известно време а край месеца : краят . Електронни цигари добавки - абсолютна забрана - никой внос - същата правна уредба . След като не могат да си изясняват какви са причините за този коронален "уж" грипен "вирус" необходимо е да се вземат мерки в търговията с онези н виж още ›› ови технологичне инхализации от изкуствен вид . После да се наблюдава групата и да се направят научните резюмета . Не може Нас да ни застраши едни търговските преимущества , след като последиците си излизат извън всякакви норми , параметри , известните показатели . Тоест , каквото и да се направи , трябва в този случай заради неяснота , да се действа по принцип Roll-Back .
  • Въпросителна Брюкселската следната : 1.1 Въпросителна Брюкселската следната : преди 1 седмица Профил на трол?
    Щом са подписани съответните "карт-бланш за търговия" , тоест разрешителните за като търговия така и производствената линия , както и компензаторните-обвързващите договори с търговската мрежа , няма да е една ефтина-проста-дундурната работа "нашенските десни фашисти се разпореждат и всичко си влиза в реда " заради Папата в Москва и Папата в Вашингтон , защото в гражданското договорно ще изникнат в виж още ›› ъпроси за компензации за морални , имуществени както и пропуснати ползи щети , тоест навсичко отгоре престиж , както и патентните въпроси. Така че , даже някой министерски съвет би поискал да си сложа на менюта ония въпрос за обсъждане , какво ще е становища в ООН , освен това по подразбирането ОЕСД-ЕС-НАТО ? Може ли България-Ф16 да отлита , макар че нито радар в Брюксел - Париж - Лондон - Кейп Карнивал в Флорида , както и Байконур дали разрешителни ? Може ли ? Не. Така . Какво тогава ? Продължаваме без мерки , тоест обикновеното скринийнг ще е предостатъчно . В Хермания , Фракция както и в Данглия вече виждаме същите сценария както по началото , да си напомним , преди шест седмици в Хубай . А още веднъж - даже в Хубай не им е ясно откъде иде отова . А кой плаща в край-на крайщата : държавата или презастрахователят ? Или конкретно , например , както винаги обичайните имена : едни баварски и лондонски дружества помежду други прочее , прочее ? Ало-Ало , нещата излизат извън габаритите .
    : 0 !