Митьо Очите пострада при престрелка в Слънчев бряг, друг мъж загина

25994
Митьо Очите пострада при престрелка в Слънчев бряг, друг мъж загина

Един мъж е загинал, а двама са пострадали при престрелка в Слънчев бряг, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас. Един от ранените е Димитър Желязков - Митьо Очите. Другият е негов бодигард - Кольо Магарето. Няма информация за това кой е загиналият.

Желязков е в шоковата зала, като по неофициална информация е ранен с 3 куршума в тялото. Според източник от бургаската болница куршумите са попаднали в корема, в областта на пикочния мехур и в крака.

Нови три имота на Митьо Очите са на търг

Част от конфискуваните имоти на известния несебърски наркобос Димитър Желязков-Очите вече са извадени на публичен търг от НАП, съобщава...

Тази вечер около 20.57 часа в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която са пострадали двама мъже. Потърпевшите са откарани към МБАЛ – Бургас за получаване на медицинска помощ.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване.

Междувременно пред болницата в Бургас са се събрали роднини на Желязков, както и поне 20 мъже с "тежко" телосложение, съобщава "24 часа".

"Баща ми е добре, няма опасност за живота му", каза Станислава, голямата дъщеря на Желязков, пред болницата.

Готвели убийството на Янева

Антон Петров – Хамстера бе привикан на среща в ГДБОП заради сигнал, че възнамерява да ликвидира физически председателя на Софийск...

Тя реагира остро, като видя камери пред лечебното заведение, но се спря да каже няколко думи. Към журналистите се насочиха и хора очевидно от обкръжението на Желязков с викове, че не искат да бъдат снимани. Полицаите обаче не им позволиха да се доближат до медиите.

Според неофициална информация е възможно при престрелката да са ранени още двама.

В момента спецчасти са блокирали центъра на Слънчев бряг, пристигнали са и в бургаската болница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com