Нов мъж в живота на убитата в Пловдив може да е причина за престъплението

11350
Нов мъж в живота на убитата в Пловдив може да е причина за престъплението
Снимка: БГНЕС

Ден след като мъж застреля жена си и 5-годишната си дъщеря в Пловдив и се самоуби, версиите за причините за престъплението продължават да се трупат. Най-новата е, че убитата Йорданка е имала нов приятел, което събудило ревността на мъжа ѝ Благой.

Според bTV Благой и Йорданка взели решение да се разделят преди три месеца, но съпругът често гостувал в апартамента заради дъщеря си. В живота на Йорданка обаче се появил нов мъж, което отключило болезнената ревност на Благой, твърди медията.

Труповете на мъж, жена и дете бяха открити в апартамент в Пловдив

Тричленно семейство - мъж, жена и 5-годишно дете, бяха открити мъртви в семейното им жилище в пловдивския квартал „Южен” на...

Мъжът е застрелял първо жена си, после дъщеря си, след което се е самоубил с изстрел в слепоочието. Двете му жертви са спели, най-вероятно изобщо не са усетили какво става. При откриването на телата тримата са лежали на семейната спалня, детето е било между тях.

Открито е оръжието, както и гилзите. Пистолетът е тип „Валтер”- Р 38, незаконно притежаван от Благой Сапунджиев. Нито оръжието има регистрация, нито той е регистриран като притежател. По някои данни, го е придобил наскоро, което навежда на мисълта, че е замислял извършеното престъпление, съобщава БГНЕС.

Засега е ясно, че апартаментът е бил заключен, ключът е бил от вътрешната страна на ключалката, няма данни за друг тип проникване и явно няма и друг извършител. Засега досъдебното производство се води срещу неизвестен извършител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com