X
 
 

По невзети пенсии издирват самоличността на мъртвеца, открит край Негован

24406 2
photo of По невзети пенсии издирват самоличността на мъртвеца, открит край Негован
Снимка: БГНЕС
Сред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци, търси МВР мъжа, открит мъртъв край софийското село Негован. Заедно с него бе открита и жена. Предполага се, че тя му е дъщеря, тъй като е на около 45-55 години, а мъжът е с 20 години по-възрастен. Затова и се смята, че невзетата пенсия би била сред най-лесните начини мъжът да бъде идентифициран, пише 24 часа.

При продължилите претърсвания и огледи бе открит и тазът на жената. По него има само следи от гризане от животни. Липсват травматични увреждания от убиеца. Двамата са убити с по 1 изстрел в главата, след което са насечени. Предполага се, че двама души са рязали телата. Причината е в много различните травми от отделянето на крайниците от телата. Дрехите на жертвите също са намерени. По тях няма дупки от куршуми, нито следи от кръв. Обувки липсват, затова се смята, че са застреляни в дома си. Дрехите са летни, а според експерти престъплението е станало преди около 2 месеца. Възможно е и по портфейл, открит в плика, да има годен ДНК материал. От него е извадена личната карта. Останали са само няколко монети. Версията за грабеж се изключва.

МВР търси съдействието на граждани по случая в Негован

МВР търси съдействието на гражданите, най-вече на жителите на столицата и областта във връзка с разследването на двойното убийство в Не...

Сред най-отличителните улики е ключ за автомобил "Рено". Ясен е и моделът му, а колата не е сред най-караните у нас. Смята се, че мъжът ще бъде разпознат много по-лесно, защото са намерени и двете му ченета. Те са специфични и най-вероятно зъботехникът пази отливката и името на пациента.

В огледите участват и следови кучета. Нови претърсвания имаше и на водоема. Водещата версия е, че убиецът е познавал добре жертвите, вероятно затова те не са обявени за издирване. А МВР вече официално помоли гражданите в София-област за помощ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    А ако пенсията се превежда по дебитна карта?
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Как заключихте, че от 20 години разлика са баща и дъщеря? И какви зъботехници търсите щом сте намерили лична карта? И как не можете днк да извадите от кокали на 2 месеца? Смех! Дано фуражка е виновна за тая статия, а не журналист. Въпреки, че отговорността е на втория.
missing image
Паси: Макрон тласка Балканите към Русия

България няма интерес от това да не бъдат започнати преговори за членство със Северна Македония и Албания. Това каза бившият министър на външните...