Полицията ще залага на мобилните технологии по случая с убития Георги

10034
Полицията ще залага на мобилните технологии по случая с убития Георги
Снимка: БГНЕС

Полицията е пуснала молба за съдействие до един от мобилните оператори, за да се установи по мобилен сигналоткъде е минал убитият в Борисовата градина ученик Георги Игнатов. Разследващите смятат, че така ще получат повече яснота за минутите преди момчето да бъде убито.

Не е изключено той да се е спречкал с убиеца си някъде по-далеч от мястото, където беше намерено тялото му, или пък дори двамата да са били заедно и преди това, пише "Монитор".

Първа версия за убийството на 16-годишния Георги

Случайно нападение - това е една от версиите за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина, съобщи bTV. За това свидетелств...

Острието, с което е убит Игнатов, е било 14 сантиметра дълго и 3 широко, са установили още разследващите след аутопсията на момчето. Засега обаче няма следа нито от оръжието, нито от извършителя. Според полицаите ако убиецът се предаде сам, това ще се приеме като вид съдействие и ще наклони везните в негова полза при евентуална присъда. Освен това обвинението няма да се квалифицира като предумишлено убийство, защото се смята, че не е било планирано.

Вчера следобед се очакваше тялото на момчето да бъде освободено от Съдебна медицина. Съседи от блока, в който живее, разказаха, че погребението ще бъде в неделя, 7 юни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com