X
 
 

Претърсват всички сладове на фирмата - получател на бананите с кокаин

5116 2
Претърсват всички сладове на фирмата - получател на бананите с кокаин
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Обиски в цялата страна извършвавт властите в складовете на фирмата-получател на бананите с кокаин от Еквадор, съобщава БНТ. 76 кг наркотик беше открит вчера в кашони в склада в Бургас.

Проверяват се три бази на фирмата в София, една във Варна и една в Пловдив. Причината е, че част от бананите, които са получени с кораб на пристанище Бургас в края на юли, вече са изпратени към тези бази. Проверява се дали в тези количества няма също укрит кокаин.

Турската полиция залови 615 килограма кокаин в контейнери с банани

Турската полиция залови 615 килограма кокаин в операция, проведена в южната провинция Мерсин, съобщава прокуратурата в страната. В съв...

Започнала е съвместна работа с италианската служба за разследване на наркотрафика, за да се установят всички обстоятелствата около претоварването на бананите на едно от южните италиански пристанища, според наша информация.

Съвместна работа има и с румънските служби, тъй като част от бананите е трябвало да бъдат доставени до Румъния. Съмненията са, че получателят на кокаина е или адресат в Румъния, или пък става въпрос за международна престъпна група.

Започва работа и с властите в Латинска Америка, за да се установят обстоятелствата около доставката на тези банани, за да се събере информация кой би могъл да е изпращача на кокаина.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Получатела на коката е по високите етажи и незаконните тераси на властта....
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Малка част нарочно изпратени в румъния застраховка при издънка в девера глуха...?
    : 0 !
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...