Приятелят на пияната ученичка: Щом сме ги били, значи е имало защо

12842
Приятелят на пияната ученичка: Щом сме ги били, значи е имало защо

„Абе щом сме ги били, значи е имало защо”. Това е написал във Facebook приятелят на 15-годишната Таня Георгиева, която бе приета с 4,3 промила алкохол в кръвта, след като нейната компания преби екип на Спешна помощ.

Момчето се казва Борислав Ангелов, а коментарът му е по повод мнение на абитуриента Ади Попов, в чийто дом се разигра скандалът. Самият Попов е подел дискусията вчера с думите „Ей, балъчета, бавихте се 20 мин., как лъжете!” Вчера пък е написал „Таня, дръж се, ние сме с теб”, съобщава bTV.

Пребиха екип на Спешна помощ в София

Петима мъже и една жена са задържани във връзка с нападение над медицински екип на Спешна помощ в столицата снощи, съобщиха от МВР.На 2...

Друга тийнейджърка, пожелала анонимност, разказа пред bTV, че компанията на Ади „сто процента е взимала някакви неща” в нощта на бала му. Момичето добави, че е сигурно за трева, но за по-тежки наркотици не може да коментира.

По думите на анонимната девойка родителите на Ади почти винаги си били вкъщи по време на купоните у тях.

„Първо вярвах, че линейката се е забавила, но Ади каза 20 мин., а майка му – 40”, допълни момичето. „Ако наистина са искали да помогнат на Таня, нямаше да бият лекарите”, казало още то.

По думите на тийнейджърката някои от компанията са конфликтни, „ходят по мачове и се бият”. Анонимната зрителка ги определи като хора, на които правиш добро, а те не заслужават.

Седем абитуриента са били настанени в „Пирогов”

Седем абитуриента са постъпили в УМБАЛСМ „Пирогов” през почивните 24 и 25 май, като само един от тях е оставен за наблюдени...

Във Facebook профила на 19-годишния Ади Панов присъстват снимки от футболни срещи и такива с логото на ЦСКА, както и свастики.

Телефонът на Ади Панов бил изключен. По-късно екипът на bTV осъществил контакт с приятеля на Таня - Борислав. По думите му един от лекарите нарекъл момичето "мръсна пияница" и казал, че нищо й няма. "Линейката закъсня с поне 30-40 минути", категоричен веше Борислав. По думите му Таня припаднала, а той самият бил там 20-тина минути.

Казва, че не знае какво точно е станало, но причина за боя било именно закъснението на "Спешна помощ". Младежът не можа да обясни как така цялата компания не е забелязала, че Таня е доста пияна и не са направили нищо, за да я предпазят. Борислав не пожелал да застане пред камерата на bTV. Добави, че няма какво да каже на лекарския екип, който пострада при инцидента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com