Сидеров осъди още един човек от обкръжението на Валери Симеонов за клевета

13920
Сидеров осъди още един човек от обкръжението на Валери Симеонов за клевета
Снимка: БГНЕС

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров успя да спечели второ дело за клевета и обида срещу телевизия СКАТ. Този път делото е срещу водещия по телевизията на Валери Симеонов Димитър Байрактаров, уточняват от националистическата партия.

Не става ясно какво е обезщетението, което е получил Сидеров. От пресцентъра на „Атака” обаче припомнят, че лидерът на партията им трябва да получи 15 хил. лева заради обида от Валери Симеонов. Тя е заради репликата, че избирателите на „Атака” са „лумпени, малоумници, прости и тъпи хора”. Сидеров не остана длъжен и отвърна на Симеонов с думите, че е собственик на телевизия, която разпространява гей порно (телевизия СКАТ).

3500 лева глоба за обида във Facebook

Глоба от 3500 лева наложи Първоинстанционен съд в Пещера на жена, която е оклеветила работодателите си във Facebook. Какъв е случаят &...

Симеонов също съди Сидеров, като искът е за 35 хил. лева. Лидерът на „Атака” вече плати 5 хил. лева обезщетение на заместник-председателя на НФСБ Валентин Касабов заради обида. Той беше осъден да даде 54 хил. лева на Яне Янев заради следната реплика: "Ние няма да позволим на нито един лумпен, дали той се нарича Валери Симеонов, Яне Янев или някой друг измекяр, да кощунства в близост до нашата централа в нарушение на закона.... Презервативите на Бойко - Валери Симеонов и Яне Янев, ще се сблъскат с твърдия отпор на "Атака".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com