X
 
 

Собственичката на "Аванти" избяга от ефир точно преди да говори за пореден палеж на неин магазин

5635 0
Собственичката на "Аванти" избяга от ефир точно преди да говори за пореден палеж на неин магазин
Снимка: БГНЕС
Нов палеж на магазин на търговската верига "Аванти" – този път в столичния квартал "Люлин". Палежът изглежда умишлен, тъй като има кадри на хора, заснети от охранителни камери – как разбиват стъкло и хвърлят нещо, което прилича на импровизирана бутилка „Молотов”.

Нова телевизия направи опит да говори със собствениците на веригата, но стана неочаквана "засечка" – в последния момент те избягаха. Става въпрос за мъж и жена, като явно жената е Татяна Попова и именно тя троснато заяви, че е крайно време МВР да се задейства и няма какво повече да каже.

Припомняме, че преди 11 месеца имаше голям пожар при Виетнамските общежития в София, като тогава горя складова база на "Аванти". Първоначалната експертиза за случилото се гласеше, че не става въпрос за умишлен палеж, но беше направена повторна и тя показа друго – след като първо на собствениците е било казано, че могат да започват да почистват и ремонтират съсипаното си имущество. Те обаче не го направили и това помогнало за акуратната втора експертиза.

Снимка: Архив

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално