Варненските охранители, били до смърт човек, не признават вина

1815
Варненските охранители, били до смърт човек, не признават вина
Снимка: БГНЕС

Не се признаха за виновни тримата охранители на варненски мол, които пребиха до смърт възрастен мъж с психично заболяване. Пред Окръжния съд и днес те не дадоха обяснение за действията си.

На заседанието днес стана ясно, че гаврата с Нягол Петров е продължила 15 минути, като част от нея е записана с мобилния телефон на един от гардовете. Тепърва ще става ясно кои хора са наблюдавали безучастно саморазправата. Знае се, че някои от охранителите и преди са пребивали клиенти на търговския център.

Виктор Николаев си изпусна нервите заради убийството във варненски мол

Заради де факто отказ от информация от прокуратурата във Варна по нашумелия вече случай на пребит до смърт от охранители мъж във варнен...

Според защитата има подправени показания и изтрити записи от охранителните камери. „Ние сме направили искане да бъде извършена комплексна видеотехническа експертиза и да се отговори от записите от ударите, които се виждат на записите, какви травматични увреждания са получени, по силата, броя интензитета, от кое лице”, посочи адв. Иван Томов.

Ако бъдат признати за виновни, гардовете ще получат между 15 години и доживотен затвор, каквото е и искането на прокурора по делото.

„Очакваме един справедлив процес, всеки един от тия млади убийци да си получи заслужената присъда (..) Що болки е претърпял брат ми, не е истина”, каза Петър Петров, брат на убития Нягол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com