X
 
 

Засякоха кола, минаваща с 266 км/ч по магистрала "Тракия"

5036 2
Засякоха кола, минаваща с 266 км/ч по магистрала "Тракия"
Снимка: БГНЕС
Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч.

Сценарият като на филм се разиграва на автомагистрала „Тракия”, където ограничението е 140 км/ч. Нарушителят е засечен зад волана на скъп автомобил, предава Нова телевизия.

555 пътни нарушения в Русе за 24 часа

В рамките на националната операция "24 часа скорост" за контрол на големия брой движещи се джигити със „светлинни“ скорости...

„При тази превишена в пъти максимална скорост е предвидена глоба, която е в размер на 1350 лева”, обясни Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик.

Само няколко дни по-късно пътните патрули засичат нов нарушител в района на Пазарджик

„В район с ограничение от 60 км/ч , автомобил е засечен да се движи със 156 км/ч.”, обясни Стоянов.

Глобата ще е 1100 лева.

Шофьор е преминал с над 200 км/ч през кюстендилско село

През изминалата 2018г. най-високата превишена скорост, отчетена в населено място със стационарна камера, е 203 км/ч в с. Багренци, пред...

За да се ограничат своеволията на пътя, през почивните дни от КАТ засилват контрола. А държавата въвежда жълта степен за опасност от тероризъм.

„С моя заповед от 28 март е повишена степента на готовност за реакция при терористична заплаха на жълта степен”, заяви транспортният министър Росен Желязков.

Предвидени са и 23 нови супер камери.

„С тази камера ще заснемаме номерата, ще бъдат предавани на колегите, ще бъдат спирани и съответно ще бъде взето административно отношение”, обясни Атанас Шиников, началник на Магистрална полиция в Пазарджик.

Бивш шеф на КАТ разкритикува нови идеи за скоростта и катастрофите

Кой ги предлага тези неща? Пише МВР "в един вестник", после новините и телевизиите почват да цитират, след това МВР официално казва в д...

Освен за опасни шофьори, устройствата следят и за липса на „Гражданска отговорност”. Модерните камери все още не засичат превишената скорост.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Браво! За превишаване на скоростта с 120 км/ч - 690 евро глоба. В Швейцария за такова нарушение ти конфискуват колата и я продават на търг, а каква ти е глобата да не казвам..
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    По системата Виа Секура отиваш в затвор и ти се създава криминално досие като на крадец или насилник..
    : 1 !
Последно в Актуално