X
 
 

Зверски побой заради бирена капачка (ВИДЕО)

8632 0
Зверски побой заради бирена капачка (ВИДЕО)
Снимка: интернет
Присъствах на едно убийство – така магазинерката в магазина в казанлъшкото село Горно Черковище коментира пореден инцидент в магазина си.

Видеоклип от охранителна камера показа страшен побой, нанесен на възрастен мъж от двама по-млади мъже. Записът е без звук, но се вижда как жертвата казва нещо, докато стои с нападателите си на опашката. Следва удар с глава от единия нападател в лицето на жертвата. След кратка размяна на реплики вторият нападател скача и с юмручни удари поваля в несвяст на пода жертвата, а стоящите двама по-възрастни мъже в опашката не посмяват да се намесят.

Нападателите - Мехмед и Ахмед вече са задържани. Баща им Исмаил коментира, че всичко станало заради бирена капачка - синовете му искали да си вземат наградата от капачката т.е. още бира. "Мисля си, че без нищо няма да ударят", добави мъжът. Той смята, че поради някаква причина промоцията бира не е била дадена и жертвата - Галин, е казал нещо, заради което се е стигнало до нападението. Продавачката призна, че не е дала въпросната бира, защото имала забрана от съответния търговец - търговците ѝ казвали коя промоция да се изпълнява и коя да не се, а можело промоцията да се вземе от по-голяма верига магазини. Исмаил призна и, че синовете му имат проблеми със закона - например миналата година на него му бил ваден пистолет пред магазина.

Пред Нова телевизия жертвата твърди, че не е казала нищо, което да провокира нападението. А магазинерката добави, че това е трети такъв случай, на който става свидетел – и при всички са замесени роми.

От полицията отричат в селото да има напрежение между българи и роми, а самият Исмаил подчерта, че се имат с българите в селото и често сядат на една маса.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално