10 неща, които ще накарат МЪЖА СТРЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал

12279
10 неща, които ще накарат МЪЖА СТРЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: Pexels

От само себе си се разбира, че дръзката и амбициозна природа на мъжа Стрелец прави връзката с него трудна за прекратяване. Затова трябва да сте наясно и да разберете пътя към сърцето на мъжа Стрелец, за да го накарате да съжалява за действията си. Има няколко стратегии, с които да бъдете в полезрението му, дори ако връзката ви не е проработила, както сте се надявали. В края на краищата, какъв по-добър момент да предложите на мъжа Стрелец това, което иска, от този точно сега? Мъжете от тази зодия се радват особено много на това да бъдат преследвани и някой да поеме инициативата вместо тях.

Вижте тези 10 начина, които ще накарат мъжа Стрелец да съжалява, че ви е загубил.

1. Бъдете адаптивни

Мъжете Стрелци желаят партньори, които могат да се приспособяват и са донякъде гъвкави. По време на периода на раздяла трябва да уважавате нуждата им от личен живот и независимост, докато търпеливо ги изчаквате да осъзнаят вашата стойност в живота им.

2. Преследвайте го малко

Мъжете, родени под знака на Стрелеца, желаят да се чувстват ценени от своите партньорки. Поради своята несигурност те може би ще искат да обмислят доколко са полезни на партньора си, преди да вземат по-нататъшни решения или да предприемат някакви действия. Трябва да им помогнете да осъзнаят колко значими са за вас.

3. Останете обнадеждени

Най-мъдрият избор, който можете да направите в момента, въпреки разочарованието или обидата, че мъжът Стрелец не се е свързал с вас, е да се съсредоточите върху доброто и да имате надежда. Трябва да насочите вниманието си към хубавите неща и да си починете от него. Истинската промяна във вас ще накара вашия мъж Стрелец да осъзнае, че сте напреднали и сте успели без него. Макар че може да се радва за вас, той също така ще бъде огорчен, че го няма в живота ви.

4. Поддържайте дистанция

Опитайте се да поддържате известна дистанция между вас и партньора ви Стрелец и избягвайте да сте постоянно на негово разположение. Позволете на вашия мъж Стрелец да прецени посоката на ситуацията и стойността на вашето присъствие в живота му. Вие и вашият партньор Стрелец трябва да сте съвсем наясно къде се намират отношенията ви.

5. Не забравяйте да се забавлявате

Дори когато мъжът Стрелец го няма, изключително важно е да продължите да се наслаждавате и да живеете живота си. Не се притеснявайте прекалено много за чувствата му; тръгнете навън и се забавлявайте. Създайте си рутинни задачи, които ще ви ангажират, като в същото време ще му осигурите жадуваното лично пространство.

6. Бъдете самодостатъчни

Покажете на бившия си приятел Стрелец, че можете да правите невероятни неща сами. Докажете му, че имате свои приоритети и че няма да позволите те да бъдат повлияни от идването или напускането на някого. Мъжете Стрелци са привлечени от амбициозни хора и в крайна сметка може да съжаляват, че са ви напуснали.

7. Привлечете вниманието му чрез социалните медии

Ако искате мъжът Стрелец да ви забележи онлайн, от решаващо значение е да привлечете вниманието му по фин начин. Ако той се опита да се свърже с вас чрез сайт за социални медии, не отговаряйте на чатовете му; вместо това му дайте да разбере чрез публикациите си в социалните медии, че живеете пълноценен живот без него.

8. Продължавайте да се занимавате със свързани дейности

Споделянето на страсти може да му покаже, че все още сте подходяща за него. Фантастичен метод да накарате мъжа Стрелец да осъзнае какво губи, като ви държи далеч от него, е да продължите да участвате в заниманията, които и двамата намирате за приятни. Накарайте го да разбере, че няма да спрете да правите нещо, само защото вече не сте заедно. 

9. Следвайте своя път

Нищо не е по-свързано с мъжа Стрелец от независимостта. Сега е време да се отдадете на всички дейности, които не сте могли да упражнявате, докато сте се срещали с любимия си Стрелец. Тъй като ценят свободата, мъжете Стрелци може да се почувстват изоставени, ако изследвате свои хобита, с които никога не сте се занимавали, когато сте били заедно.

10. Ревността е отблъскваща

Въпреки че на вашия мъж Стрелец може да му отнеме известно време да анализира истинските си чувства към вас, най-добре е да останете с него и да не се обръщате към никой друг, за да събудите ревнивата му природа. Опитайте се да запазите своето пространство и да поддържате връзката си на етап, в който той дори не може да откъсне поглед от вас, тъй като ревността само засилва съществуващите му емоции към вас, които може да са негативни. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com