10 неща, които трябва да направите заедно, преди да сключите брак

4775
10 неща, които трябва да направите заедно, преди да сключите брак
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е много важна стъпка в живота на всеки човек. За да не бъдете разочаровани от избора си след време, необходимо е преди стигнете до гражданското да преминете през няколко ситуации с вашия любим. И едва тогава ще разберете дали можете да живеете заедно.

Ето какво трябва да направите с партньора си преди брака.

1. Запознайте се с родителите му

Запознанството с родителите на избраника ви, не е просто знак на добри намерения. То ви предоставя уникалната възможност да наблюдавате как вашият партньор общува с хора, които са най-близки до него.

Запознанството ви с роднините на вашия бъдещ съпруг ще разкрие много за това какви качества може да очаквате от него в бъдеще, след като вече създаде собствено семейство. Погледнете родителите му и ще разберете много за него.

2. Грижете се заедно за домашни любимци 

Това е един вид репетиция за отглеждане на бъдещите ви деца. Ако можете да постигнете съгласие по въпроса кой ще разхожда кучето, каква храна ще купите за котката и чий ред е да измие аквариума, със сигурност ще бъдете добри родители след време.

3. Излизайте с приятелите му

Приятелите на един човек са отражение на начина, по който той възприема живота. 

4. Решете заедно важен финансов проблем

Паричните проблеми, с които се сблъсквате и реакцията на партньора ви в тази ситуация, ще ви покажат отношението му към печеленето и харченето на парите. Все пак да не забравяме, че повечето двойки се разделят именно заради финансови сътресения. Преценете финансовата си съвместимост още преди да стигнете до гражданското, за да си спестите бъдещи проблеми.

5. Покажете на партньорите си вашите лоши навици

Рано или късно той все пак ще разбере, че от време на време пушите или правите нещо друго, с което не се гордеете особено. Няма смисъл да криете лошите си навици. Напротив, покажете ги възможно по-рано на любимия си. От това как вашият любим човек ще реагира, ще разберете дали той може да свикне с тях в бъдеще. Ако човекът до вас не се смущава от вашето хъркане, пеене под душа или двучасово висене пред огледалото, той е сродната ви душа.

Тези зодии създават най-здравите бракове

Това са двойките в зодиака, чиито съюз е наистина благословен и се радват на щастлив семеен живот. Дева и Телец Девата се оказва вдъх...

6. Признайте грешките си

Умее ли вашият партньор да признава грешките си? Или се прави, че нищо не се е случило? Обърнете внимание на това и не мислете, че в брака той ще промени стратегията си! Ако не можете да се научите да се извинявате един на друг за грешките си, бракът ви няма да е успешен.

7. Подарете си шопинг изживяване

За предпочитане изберете голям и оживен търговски център. Подобна дейност ще бъде стресираща както за вас, така и за любимия ви човек, но си струва да преминете заедно през това. Можете ли да постигнете съгласие по въпроса какво трябва да купите? Дали той търпеливо ще застане на опашката на касата или ще започне да негодува и ще остави в магазина?

8. Говорете за бъдещето

6 навика, които съсипват брака

Любовта и доверието са залог за успешния брак. Но само това не е достатъчно. С течение на времето брачният живот става все по-труден. З...

Това е най-добрият начин да разберете дали вашите цели и планове за бъдещето съвпадат. Ще ви подкрепи ли в стремежа ви да имате много деца? Или идеята не му допада? 

9. Обсъдете имената на бъдещите ви деца

Смятате ли, че това е напълно безобидна тема? По време на нейното обсъждане можете да преживеете непланиран сблъсък. 

10. Празнувайте заедно празниците

Без значение какъв е поводът: рожден ден на майка ви или корпоративно парти. Може би след това ще промените отношението си към вашия партньор. Или още повече ще започнете да го уважавате заради способността му да се държи добре в обществото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com