10 основни грешки на зодия Лъв, които често му изяждат главата в любовта

20116
10 основни грешки на зодия Лъв, които често му изяждат главата в любовта
Снимка: pixabay.com

Да имаш контакт или връзка с представител на огнената зодия Лъв понякога е истинско предизвикателство. Може да изпаднете в сериозно приключение, когато сте в компанията на тази харизматична и страстна зодия. Емоциите на Лъва преливат постоянно. Ако са успеете да плените сърцето му, от него очаквайте да ви понесе на ръце, но винаги ще иска нещо в замяна.

Любовта с Лъва никога не е скучна. Те предпочитат да са в центъра на събитията и да са постоянно информирани какво се случва наоколо. Мислят винаги позитивно, което се харесва на хората, които са до тях. Затова ако сте тяхна половинка, вие сте щастливци - те ще ви подействат зареждащо.

Но няма безгрешни хора. В това число спадат и Лъвовете, които могат да допускат грешки, когато се отнася до любовна връзка. Сега е време да се запознаем с 10-те основни грешки на тази огнена зодия.

1. Лъвовете искат всичко да става както те пожелаят

Това е зодия, която обича да налага своята гледна точка, а другите да се съобразяват с нея. Понякога те не зачитат достатъчно чуждото мнение. Тази тяхна властност понякога е прекалена и може да раздразни човекът, който е до тях.

2. Не се влияят от критика

Тъй като са доста горделиви, Лъвовете не понасят някой да им опонира или да ги критикува. Ако не им влезете в тона, те започват да се ядосват и разгневяват. Може да изпаднат в крайности, ако ги поставите в отбранителна позиция. Те си знаят своето и когато някой иска да наложи своето мнение, реагират рязко и остро.

3. Обожават драматизмът

Драмата сякаш е в кръвта на огнения Лъв. Често пъти се случва те да изиграят някакъв театър, за да предизвикат съжаление в другия с цел да постигнат своето. Често пъти са готови да се разсърдят за най-малкото нещо, като се надяват да размекнат своята половинка и да постигнат това, което искат. Но прекалената драма започва да дразни хората и Лъвовете трябва да си взимат бележка.

7 причини да обичаме Лъвовете

Светът би бил много хаотично място без строгите правила и контрол, упражняван от представителите на знака Лъв. Ето 7 причини поради, ко...

4. Нуждаят се от прекалено голямо внимание

Един Лъв постоянно иска да чува, че е важен и ценен. Ако неговата половинка спре да го обсипва с полагащото му се внимание, Лъвът започва да се дразни, става нервен и избухлив. Тази огнена зодия държи постоянно да споделя своите чувства и емоции, как е минала работата им, какво възнамеряват да правят и всякакви детайли от живота си.

5. Доста ревниви са и обичат да се държи сякаш притежават всеки и всичко

Цар на животните - това е неговото призвание. Лъвът обича да налага своето мнение сред приятелите си, като често пъти се държи с тях, все едно не са хора, а някакви предмети. Когато са в любовна връзка, те не дават голяма свобода на половинката си. Предпочитат да са изискващи от него и да го ревнуват.

6. Лъвовете се впускат в нови начинания, като забравят всичко останало

Качествата на жените от зодия Лъв

Жената Лъв е царствена, просто кралица във всяко отношение. От кралското си отношение до личния си стил (който обикновено е изключителн...

Не е рядкост някой Лъв да отдаде цялото си внимание върху някоя кауза, хоби или страст. Да, но го прави за сметка на любимия човек. Партньорът му страда, защото страстта на Лъва се е преместила на друго място. Ако някой реши да го критикува, Лъвът се ядосва и започва още повече да го пренебрегва.

7. Представят си, че любовта им е като на кино

Често пъти Лъвовете са заредени с романтика. Те са мечтатели и искат всичко да е както по филмите. Но като се приземят на земята и осъзнаят реалността, очакванията им се разпадат на пух и прах. Виждат, че фантазиите им не са се сбъднали и е възможно да изпаднат в лошо настроение.

8. Обожават да са в център на вниманието

Понякога се остава с впечатление, че Лъвът държи на другите хора повече, отколкото на себе си или на своята половинка. Това може да бъде доста дразнещо, защото човекът, който е до него започва да се чувства пренебрегнат. Това води до влошаване на любовните отношения, чести конфликти и евентуална раздяла.

Качествата на мъжете от зодия Лъв

Вероятно понякога се чудите защо Лъвовете са точно такива? Ами много просто - защото са лъвове! Често им се лепват етикети, като прека...

9. Твърде са придирчиви

Постоянно се концентрират върху това, което искат. Стремят се да извлекат най-доброто и когато не се получи и не стане тяхното, изпадат в ярост. Имат множество изисквания към всички около тях. Ако решат, че вие не отговаряте на основните им изисквания, работата ви е спукана.

10. Чувството им за гордост понякога е прекалено

За тях е въпрос на чест да доминират над останалите. Често пъти прекаляват с гордостта. Не могат да свикнат, че трябва да уважават повече другата гледна точка и че не винаги са прави за всичко. Тази тяхна вироглавост редовно им изиграва лоша шега, а после се чудят защо хората ги избягват.

Ако това е вашата зодия или познавате хора от нея, ще бъде страхотно да споделите тези грешки, защото са абсолютно вярни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com