10 тайни за зодия ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

58467
10 тайни за зодия ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете
Снимка: iStock/Guliver

Телците имат своите добри и лоши качества, както всяка една от зодиите в зодиака. Те са често обсъждани, вечно набедявани за мързела си и какво ли още не. Днес ще ви споделим 10 тайни за зодия Телец, които трябва да знаете. Телците да не се сърдят, всички знаем, че това е така!

1. Това, което никой Телец няма да ви каже е това, че непрекъснато си похапват нещо тайничко. И не говорим за 1-2 бонбончета, а големи количества храна, с които успокояват нервите си и това ги прави истински щастливи. Телците наистина обичат храната, това не е само мит и понякога прекаленото похапване им носи доста главоболия със здравето. Затова трябва много да внимават, защото това не е шега работа.

2. Много често гледат другите и им завиждат за това, което имат. Винаги гледат в чуждото и си мислят, че другите са по-красиви от тях, по-богати от тях и по-щастливи. Има моменти в живота им, в които разбират, че не всичко е розово при другите хора, независимо какво виждат. Но тези моменти са рядкост, по-скоро винаги искат да имат нещо, което другите притежават.

3. Много лесно се влюбват в други, когато са във връзка. Но забележете, никога никой не разбира за това. Телците много държат на връзката, която имат в момента, но често очите им започват да шарят, когато видят някой привлекателен човек от противоположния пол. Изживяват си някаква вътрешна драма и влюбване, за което никой не разбира.

4. Инатът им може да ги разруши. Понякога, не понякога, а дори много често, Телците отказват да правят някакви неща само и единствено заради ината си. Може много да им се иска да отидат някъде, да направят нещо, но казали ли са „не“, нищо не може да ги разубеди.

5. Не могат да прощават истински. Понякога попадат в ситуации, в които някой ги е обидил или наранил. Когато този някой им се извини, те привидно приемат извинението им, но вътрешно никога не им прощават. Взаимоотношенията им вече не са същите и според Телците – никога и няма да бъдат.

6. Малко се скатават на работа. Обичат да работят, но не и да прекаляват. Затова често си почиват, често гледат и четат забавни неща, които изобщо не са свързани с работния процес. Тяхното извинение е, че не може човек само да работи, трябва и да почива, за да е пълноценен на работното място!

3-те зодии, които превръщат всяка връзка в истински кошмар

В даден период от живота си всички имаме нужда от стабилен и сигурен партньор, с който ще живеем спокойно. Не искаме драми, не искаме р...

7. Телците много мразят хора с високо самочувствие. Те самите нямат такова и когато видят някой наперен човек, нещо в тях кипва. Затова няма как да има истинско приятелство или любовна връзка между Телец и някой с вирнат нос, който обича само егото си.

8. Харчат много пари! Да, Телците наистина нямат мярка, когато заговорим за харченето на пари. Обичат да си угаждат, да си купуват хубави дрехи, да хапват в хубави ресторанти и никой не може да ги убеди, че е по-добре да спестят, отколкото да изхарчат всичките си пари.

9. Често се депресират, но отново – никой не разбира за това, освен самите тях. Телците не обичат да споделят много, много мъката си, затова се затварят в себе си и си преживяват болките така, както самите те могат. Няма как да влезете в личния им свят, освен ако те не ви допуснат по някакъв начин. Но това е малко вероятно!

10. Следят живота на бившите си и то не с целта един ден да се върнат в живота им, а просто защото са прекалено любопитни. Винаги знаят къде са, с кого са и какво се случва с тях. Понякога това им изиграва лоша шега с партньорите им, които започват да ревнуват и не разбират тяхното поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com