Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

13 признака, че вие ​​и вашият човек имате кармична връзка

26 февруари 2024, 07:55 часа

Кармичните връзки са взаимоотношения между хора, които са се познавали в минали животи. Случайните срещи може да са следствие от минали действия. Това не е само връзка между двама души, които вече са се срещали преди, но и партньори, които може би не са успели да си простят един на друг или не са намерили изход от трудна ситуация.

Независимо от пола, те могат да изпитват необяснимо привличане един към друг. Важно е да знаете, че когато се срещаме с такива хора, имаме шанс да изплатим стари дългове, да разрешим ситуации, да простим, тоест да върнем „кармични дългове“ според старата сметка.

Най-голям интерес представлява кармичната връзка, която съществува между жената и мъжа. А ето и 13 признака, които показват, че с човека до вас имате кармична връзка.

Още: Как кармата се различава от съдбата, как работи и може ли да се подобри?

100 години се познаваме

Основният признак, че връзката ви е кармична, е усещането, че познавате човека от 100 години. Въпреки че се срещнахте съвсем наскоро. В минали животи може да сте били приятели, врагове, роднини, любовници, съпрузи. И изживяхте нещо силно заедно. И сега отново се срещнахте, за да разрешите или, напротив, да задълбочите проблеми, с които не сте могли да се справите в предишното въплъщение.

Никаква логика

Вашата връзка започва напълно от нищото. Може да имате голяма разлика във възрастта, културата и религията, възгледите за живота, навиците и хобитата. Почти като Пушкин: „Разбраха се. Вълна и камък, стихотворения и проза, лед и огън не са толкова различни един от друг.”

Още: Как да изчистите кармата през Нова година: съвети за тези, които искат да започнат живота от нулата

Привличане

Изпитвате неконтролируемо физическо привличане един към друг, дори до точката на болка и топлина в тялото. Изглежда, че губите главата си и имате твърде бърз и страстен сексуален контакт.

Висока скорост

Връзката се развива бързо и прилича повече на приключенска любовна история. Буквално след месец запознанство получавате предложение за брак.

Още: 5 знака, че имате кармичен дълг, който скоро ще трябва да изплатите

Смяна на обстановката

Взаимоотношенията предполагат промяна на местожителството - преместване в друг град, държава или промяна на средата. Създавате нови приятели и колеги, спирате да общувате с роднини или попадате в социален вакуум.

Болести и изпитания

След няколко щастливи години брак единият от партньорите се разболява тежко или става алкохолик или наркоман. А другият е принуден да се грижи за него, практически забравяйки за себе си и света около него.

Още: Жените, които носят тези 3 имена, са перфектни във всяко едно отношение

Без деца

Дълга връзка без деца е знак, че семейството не иска да продължи във вашия съюз. В допълнение към медицинските показатели важна роля тук играят кармичните връзки. Тъй като има доста примери, когато хората са имали деца, въпреки медицински противопоказания.

Борба

Връзката ви е по-скоро като тест. Постоянно се карате и спорите. Плачете и страдате. Опитвате се да се разделите, но не можете. Съдбата ви събира отново по най-невероятния начин.

Още: Кармична връзка между мъж и жена - любов от минал живот

Цитати

Постоянно имате в главата си истерични песни или книги, филми (Спящата красавица, Пепеляшка и др.) Това показва силен сценарий на вашата връзка.

Сънища

Вие сте заедно не само наяве, но и в сънищата си. Той става неразделна част от живота ви. И дори ако вече сте се разделили, вашият партньор (жив или починал) продължава да идва при вас чрез сънища, напомняйки ви за себе си.

Знаци

Скъсахте, но не можете да го изтриете от живота си. Щом започнете да мислите за него, веднага чувате общата ви песен по радиото, усещате парфюма му от минувачите, а по билбордове има надписи и знаци. И сякаш улавяте гласа му в тълпата. Неговият образ ви преследва навсякъде.

Пристрастяване

Преди да го срещнете, вие сте били напълно независим и успял човек. Въпреки това, веднъж във връзка, сякаш сте загубили част от себе си. Имате постоянно болезнено, изтощително състояние, зависимост от човек, от неговите мнения и решения.

Няма да се познаете

Ако от детството сте решили, че животът ви няма да повтори сценария, който сте видели с родителите си, в случай на „кармичен“ човек, вашите принципи може да не работят. Може да се окажете в точно същата връзка, която сте искали да избегнете.

За да разберете какви точно са задачите на тази връзка, струва си да си зададете въпросите: „Какво се промени в живота ми след появата на този човек?“, „Какви чувства и емоции най-често изпитвам след общуване с него?“, „На какво ме научиха тези хора?“ връзка?, „Какво ще направя по различен начин сега?“, „Какви нови качества придобих благодарение на този човек?“

Отговорите на тези въпроси ще бъдат кармичните задачи на вашата връзка. Може да ви трябва време, за да осъзнаете това. Основното нещо е да бъдете честни със себе си. И не забравяйте, след като отговорите на въпросите, мислено да благодарите на този човек, че е дошъл в живота ви. Няма случайни инциденти.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес