2-те зодии, които отново ще започнат връзка с бившия си

15010
2-те зодии, които отново ще започнат връзка с бившия си
Снимка: iStock/Guliver

Понякога любовта е непредвидима! Мислим си, че някой човек е останал в миналото ни, докато Съдбата не реши да се намери и не го върне в настоящето ни. Истината е, че с много хора се срещаме в неподходящия момент и за това често нещата не ни се получават. След месеци, а понякога дори и години, този човек се връща в живота ни и отново пламва любов, която този път се развива в чудесна връзка. Няма как да знаем кога това ще се случи и дали ще се случи точно на нас, но никога не бива да затваряме всички врати към миналото си, защото то ще намери начин да се върне при нас.

Има две зодии, които ги очаква нова връзка със стара любов, а те изобщо не очакват нещо такова да им се случи! Ето кои са зодиите, които в най-скоро време ще върнат бивша любов в живота си.

3-те най-наивни зодии в любовта

Любовта е сложна за разгадаване, особено от хората с чиста душа, които са склонни да вярват на всичко и всички. Има зодии, които често ...

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много стриктни относно отминалите любови – не допускат те да се върнат в живота им по никакъв начин. Съдбата обаче е готова да ги изненада и да им докаже, че техните планове рядко се сбъдват, особено когато говорим за любов. Никога не можем да си сложим граници там, където има чувства. Близнаците ще се срещнат случайно със стара своя любов и първоначално няма да усетят никаква тръпка. От другата страна обаче това изобщо няма да е така. Бившият партньор на Близнаците ще  осъзнае какво е изгубил и веднага ще му трепне нещо. След няколко седмици, в които не могат да спрат да мислят за тях, ще намерят смелост да им се обадят и да ги поканят на кафе. Близнаците ще се поколебаят, но все пак любопитството им ще надделее. След няколко часа разговори ще видят, че хората срещу тях са изцяло различни, пораснали и променени. Това ще ги накара отново да изпитат симпатии към тях и да си припомнят какво е било в миналото и какво искат от бъдещето. Любовта ще пламне отново, страстта ще е по-силна от преди и макар много хора да им казват, че това е грешка, Близнаците ще послушат сърцето си. А това е най-правилният съвет, който и ние можем да им дадем! Нека се оставят на чувствата и да видят какво ще се случи.

СКОРПИОН

Скорпионите са се връщали към миналото в любовен план и преди. Това не е ново за тях, но със сигурност не са си представяли, че ще им се случи отново. Този път ще е съвсем различно! Има една любов от миналото им, която е оставила особени следи върху сърцето им. Винаги, когато се сетят за този човек, нещо им трепва и това не спира с годините. Съдбата ще си събере отново по най-неочакван начин – може да бъдат колеги отново или да се срещнат на тренировка или общо събиране, на което са поканени. Искрата ще пламне веднага и Скорпионите ще усещат, че сякаш не е минал и ден от последния път, в който са се целунали. Химията между двамата е невероятна и това няма как да отмине с времето. След много мисли, разговори и трудни моменти, Скорпионите все пак ще дадат втори шанс на тази стара своя любов. Животът е пълен с изненади! Много е възможно този път връзката да стигне до брак, семейство и деца, просто защото сега е подходящият момент това да се случи. И двамата партньори са пораснали и са разбрали грешките си, минали са през много връзки и са разбрали какво искат в любовта. Нека Скорпионите не се тревожат, а просто да действат, както сърцето им подсказва.

3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2020 г.

До края на годината остава малко време, но това не означава, че времето не е достатъчно за нова любов и тръпка, с която да започнете ща...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно