3 мъжките имена, които носят негативна енергия

5963
3 мъжките имена, които носят негативна енергия
Снимка: lazarini.eu

Още с нашето раждане освен от силата на звездата, под която сме родени, ние придобиваме и кармична енергия от даденото ни име. Според редица учени и проучвания, името в действителност има влияние върху живота и нашата съдба. 

Някои имена носят по-негативна енергия, други могат да ни донесат пък изключителен късмет, сила, интелект и т.н. Но определено има няколко мъжки имена, известни с негативната енергия, която притежават. Заради тях животът ни може да протича с безкрайни беди. Така че преди да изберете някое от тях за детето си - се замислете много добре. Ето и кои са мъжките имена, с които да внимавате:

5 женски имена, които доказано отблъскват мъжете. Всеки трябва да ги знае!

Анатоли

Името все пак не е чак толкова срещано, особено в днешните поколения, но все пак някои родители избират да кръстят децата си така. Анатоли свързваме с отчуждението, самотата, песимистичните мисли. Именно поради това е много вероятно още от крехка възраст детето да избягва големите компании, да стои настрана, да се отчужди или пък да избере напълно неподходяща компания, която ще го подтикне към лоши навици.

Много често мъжете с това име се превръщат в битови алкохолици, правещи неща, за които впоследствие сериозно съжаляват. Те нямат хобита и не проявяват интерес към нищо специално, но ако това се промени още в детските години - животът му определено може да придобие съвсем друга, ярка насока.

Роман

Мъжете с това име винаги се стремят към върха във всяка една сфера от живота си. Този перфекционизъм и нереални понякога стремежи обаче вместо да ги затвърдят като уверени и успешни личности, правят точно обратното - стават колебливи и не могат да открият правилното си призвание и място в света.

И вместо да получат мечтания живот, те се оказват самотни и неразбрани личности, с кариера, която не харесват. С малко повече воля и усилия мъжете с името Роман обаче също могат да променят съдбата си - стига да бъдат малко по-реалистично настроени към света.

Какви са подходящите имена според месеца на раждане?

Вадим

Може би много от вас чуват името за пръв път. Вадим се свързва с неприятности и проблеми в комуникацията с близките хора. По стечение на обстоятелствата тези мъже винаги се оказват в центъра на проблемите и разправиите. Още от деца правят много бели, които до тийн годините се превръщат в сериозни проблеми.

Друго характерно за притежателите на името Вадим е, че те се подвеждат към много пороци - хазарт, алкохолизъм и др. В живота си залагат главно на забавленията и рядко съжаляват за постъпките си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com