3-те най-красиви жени според зодията

38807
3-те най-красиви жени според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които могат да пленяват само с красотата си, без дори да си мръднат пръста. Те излъчват особен чар, движат се грациозно, красиви са и са магнит на мъжете. Ето кои са зодиите, които привличат мъжете с естествената си красота.

ОВЕН: Овните са много привлекателни жени, които никога не могат да разберат какво толкова правят, че да омайват така мъжете около себе си. Истината е, че не е нужно да правят нещо, просто са изключително чаровни – както с действията си, така и с това, което казват и начинът, по който се движат. Имат вроден чар, който винаги им е помагал в живота, не само с мъжете. Отварят им се повече врати и възможности пред тях, само когато се усмихнат веднъж и от сърце. Овните са изключителни красавици и могат да завладеят сърцето на всеки мъж, само ако веднъж покажат, че имат влечение към него. Няма кой да устои на чара им, а да не говорим на страстта им, допуснат ли веднъж някой мъж до себе си.

Жените от тези зодии се задържат най-трудно

Когато става въпрос за романтични връзки, всяка от зодиите се отличава с определени качества. Но дамите от два знака се оказват изключи...

БЛИЗНАЦИ: Жените Близнаци са чаровни, но техният чар е опасен! Могат много лесно да замаят главата на всеки мъж, без да искат нищо повече от него, освен да ги почерпи един коктейл или да ги изпрати до тях. Близнаците добре осъзнават своята красота и често я използват, така че да постигнат точно това, което са си наумили. Обичат и да си играят с чуждите мъже, макар и рядко да е нещо сериозно. На тях просто им харесва да се обръщат след тях и мъже, които са с половинки до себе си. Харесва им вниманието, обичат да флиртуват и не виждат нищо лошо в това. Красотата на Близнаците може да остави всеки мъж без думи и той да поиска да направи всичко в името на това да има до себе си толкова прелестна жена. Близнаците обаче рядко се дават на случайни мъже и имат много високи изисквания за външния вид и положението на мъжа, с който излизат.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите са едни от най-красивите жени в зодиака. Те имат много естествена красота, не им е нужен много грим, за да пленят нечие мъжко сърце. Винаги около себе си имат няколко човека, които въздишат по тях, но рядко им дават напразни надежди. Водолеите използват чара си, за да намерят мъжа на живота си и нямат намерение цял живот да флиртуват с този и онзи, предпочитат да създадат семейство и да имат сериозна връзка. Много пъти се случва така, че Водолеите да бъдат много ревнувани, без да го искат или да правят нещо, за да го заслужат. Просто по-слабите мъжете са много несигурни, че имат до себе си толкова красива жена, която всеки може да пожелае... но трябва да знаят, че не всеки може да я има!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...