3-те прелъстителки на зодиите

138965
3-те прелъстителки на зодиите
Снимка: Thinkstock/Guliver

Жените са опасни - наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го получат. Мъжете също влизат в тази графа и ако сте на прицел, няма как да се измъкнете. Това са 3-те зодии, които определено знаят как да прелъстяват.

Близнаци
Изкусителна, различна и интересна. Мъжете полудяват, когато забележат красива жена, която изглежда всичко друго, но не и лесна. Жените Близнаци умеят да водят дълги разговори и да завъртят ума на мъжа с красота и с интелект.

Дева

Грациозна, съблазнителна и секси. Девите са зодията, пред която мъжете остават напълно безсилни. Те умеят да задържат мъжкото внимание с лекота, защото са интересни личности и красотата им е по-нестандартна. Класата, която показват във всяко свое движение, не може да остане скрита от погледите на противоположния пол.

Водолей
Грижовна, красива и невероятно отговорна. Жената мечта! Тя не е от тези жени, които непрекъснато се тревожат за външния си вид, защото имат прекрасни естествени черти. Мъжете си мечтаят за красива, добра и вярна жена до себе си и усещат, че могат да я открият точно в тях.

2-те зодии, по които мъжете полудяват

Мъжете обичат да "ловуват" и да си набелязват жени, с които искат да имат връзка или просто да ги опознаят. Има 2 зодии, по които мъжет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com