3-те зодии, които имат СТРАХ от обвързване

16660
3-те зодии, които имат СТРАХ от обвързване
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не е проста игра, в нея не важат правила и няма един и същи начин, по който всички действат и всички я усещат. Има хора, които просто се страхуват да се обвързват, колкото и силна да е любовта, която изпитват. Защо и кои са те, вижте в статията ни.

ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която обича силно и за цял живот, но е много предпазлива по отношение на това кой допуска в живота си. Точно по тази причина много трудно можете да достигнете до сърцето на Телците. Те ще направят всичко възможно, за да ви държат далеч от себе си, докато не разберат дали намеренията ви са наистина сериозни. Понякога ще бъдат нужни месеци, за да стопите ледовете и да спечелите доверието на представителите на тази зодия. Истината е, че те просто се страхуват панически от това да не бъдат наранени и да не се отпуснат да обичат някой, който няма намерение да остава в живота им. Телците не искат живот, в който препускат от една връзка в друга, затова искат да са сигурни, че ще срещнат Единственият за тях човек и ще му дадат сърцето си без то да бъде разбивано. Страхът им от обвързване никога не престава, не и докато не се уверят, че са попаднали на сродната си душа. А понякога трябва да бъдат убеждавани доста дълго време.    

2 зодии, които НИКОГА не прескачат страховете си

Нерешителността е резултат от страха, който изпитваме. Този страх обикновено е свързан с новото и непознатото. Някои от зодиакалните з...

ДЕВА: Девите са една от зодиите, които много трудно можете да спечелите. При тях проблемът е, че са били наранявани прекалено много в миналото си. Давали са всичко от себе си, но все за неправилните хора. Много често са били наранявани и по най-жестокият начин като са им изневерявали. Това ги е смазвало и им е показвало, че никой не заслужава доверието им, колкото и добронамерен да изглежда. Девите се опасяват, че един ден, дори да си мислят, че са намерили сродната си душа, ще се окаже така, че са в голяма грешка. Страх ги е да не трябва да развалят целия си живот, който са изградили с някой, просто защото ги е предал. Ако искате връзка с Дева трябва да имате безупречно минало, без предишни изневери и гафове, с което да усъмните още повече Девите към вас. Дават сърцата си много трудно, но си струва, така че не се отказвайте!   

СКОРПИОН: Скорпионите са много интересни личности, които не допускат никой до себе си. Смятат, че тайните са си само за тях, че разполагат с времето си и че нямат нужда от някой, за да са щастливи. Прекалено много болка им е причинявано и добре знаят, че човек първо трябва да се научи да живее сам със себе си, да си е самодостатъчен, за да бъде щастлив. Не вярва, че трябва да чакаш някой, който да оправи живота ти и да те направи щастлив. Представителите на тази зодия не разбират хората, които прескачат от връзка във връзка, не остават насаме със себе си и вечно имат нужда от някой, за да са щастливи. Ако искате да грабнете сърцето на един Скорпион, ще трябва много да се потрудите. Но ако той не ви иска, няма как да промените мнението му. Най-много да се заинати и да ви докаже, че няма да стане, преди още да сте опитали всичко.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com